Som medlem i Elbilforeningen får du 10 % rabatt på toppbehandlingen til Arctic Coating lakkforsegling.

Arctic Coating er en nanokeramisk lakkforsegling utviklet spesielt for norske forhold, designet i samarbeid med noen av verdens mest erfarne bilpleiere. Klimaet i norden er spesielt hardt og sliter ekstremt på lakken. Dette betyr at rust og skader er et mye større problem her enn i andre deler av verden. En nanokeramisk lakkforsegling som Arctic Coating er det sterkeste og mest robuste alternativet som finnes på markedet pr dags dato og vi har gjort alt vi kan for å tilpasse vår lakkforsegling etter de krevende forholdene vi står ovenfor.

Fordeler med behandlingen:

  •  En beskyttende hinne omtrent dobbelt så hard som klarlakken
  •  Enklere vedlikehold
  •  Opp til 2 års holdbarhet uten rebehandling ved korrekt vasking og normal bruk
  •  Bevarer lakken og beskytter mot mikroriper

Før våre produkter kommer på markedet har de gjennomgått nøye testing og godkjenning hos vårt ambassadørteam. Ambassadørene er en sammensetning av bilpleiere fra hele verden, lidenskapelig opptatt av håndverket og spesialister på lakkforseglinger. Ved å inkludere de i produktutviklingsprosessen er vi sikre på at vi til enhver tid lager produkter som møter deres høye kriterier. Vi lager produkter utifra hva våre forhandlere faktisk trenger og vi benytter oss kun av den nyeste og beste teknologien på markedet.

Medlemmer av elbilforeningen mottar 10 % rabatt på toppbehandlingen til Arctic Coating (veil. 8.000 kr) ved å oppgi medlemsnummer.