Norsk elbilforening har inngått et eksklusivt samarbeid med AutoGear, som tilbyr elektronisk kjørebok. - Vi opplever stor etterspørsel blant elbileiere som ønsker maksimal kjøregodtgjørelse, sier Jostein Ludvigsen i AutoGear.

– Vi har gleden av å kunne tilby våre medlemmer elektronisk kjørebok fra Oslo-firmaet AutoGear. Vi er opptatt av å tilby våre medlemmer produkter og tjenester som gir et direkte og positivt utslag i lommeboka. Å kunne motta maksimal kjøregodtgjørelse ved bruk av elbilen i jobbsammenheng, er således noe vi har meget stor tro på, sier Rune Hole, markedssjef i Elbilforeningen.

medlemsfordel autogear dings 360– Vi i AutoGear har de siste årene sett en sterk økning i kunder som leaser bil privat, og benytter elektronisk kjørebok som i mange tilfeller faktisk finansierer hele månedsavgiften til leasingselskapet, sier Jostein Ludvigsen i AutoGear.

Den essensielle komponenten som trengs, kalles AutoGear Air (bildet). Dette er bestselgeren som er skreddersydd for elbiler.

– Det er ikke uvanlig at kundene mottar 4.000-5.000 kroner skattefritt i kjøregodtgjørelse pr. måned. Dette dekker store deler av summen det koster å lease eksempelvis en Volkswagen e-Golf eller Nissan LEAF, sier Ludvigsen.

Logg inn på Min side for detaljer og bestilling.

Du kan også kontakte Jostein Ludvigsen i AutoGear direkte på epost for å få tilbud og hjelp til alt du lurer på i forbindelse med elektronisk kjørebok. Husk å oppgi ditt medlemsnummer i Elbilforeningen.

Les mer om AutoGear elektronisk kjørebok