Dersom du overnatter på ett av de nær 400 hotellene i Norge som inngår i vår gode medlemsavtale, kan du spare inn årskontingenten i Norsk elbilforening i løpet av én helg. Her får du vite hvilke hoteller i Norge som tilbyr lading for elbilen din.

Gjennom denne hotellavtalen med Hotel Express International ønsker vi også å påvirke til økt utbygging av ladestasjoner.

Mange av hotellene som inngår i avtalen i Norge tilbyr lading (enten gratis eller mot betaling).

Gjennom Hotel Express International får du som medlem prisgaranti på mer enn 150.000 hoteller i hele verden.Medlemsrabatt på hotell

Dette gjelder på like betingelser som med og uten frokost og gratis kansellering. Finner du billigere booking gjennom andre åpne bookingwebsider sider, får du prisgaranti av Hotel Express International i 24 timer etter at du booket.

Det vil si at de dekker mellomlegget, og du får differansen tilbake. Websiden har rabatterte hoteller overalt, men som oftest er det størst rabatt i større byer og på de finere hotellene. De beste kuppene får du som regel ved å booke cirka 2-3 uker før ankomst.

Du betaler med kredittkort når du bestiller. Hvis du kansellerer din bestilling før fristen har gått ut, tilbakebetaler Hotel Express hele summen. Når en bestilling er gjennomført, får du tilsendt en voucher (kupong) på mail. Utskriften viser du frem ved hotellankomst.

Lade elbilen din på hotellet?

Bookingportalen har i hotellbookingsiden merket hoteller i Norge der du kan lade elbilen din. Disse er merket med et elbil-ikon under fasiliteter.

Slik får du tilgang

  1. Opprett ny bruker på våre sider hos Hotel Express International. Bruk avtalekoden «elbilister»
  2. Så lenge du er medlem trenger du bare å bruke eget valgt brukernavn og passord ved fremtidig pålogging.

Vi anbefaler også at du laster ned appen HEI Online til Android eller Apple.

Du finner appen ved å klikke på ikonet til Google Play eller i App Store under.
På appen bruker du samme brukernavn og passord som på nettsiden og du får full tilgang til alle funksjoner som er tilgjengelig på nettsiden.

 

Andre fordeler til degMiami Skyline - view from Key Biscayne

Når du registrerer deg (som er gratis for deg som medlem av Norsk elbilforening) får du også tilgang til:

  • Rabatt på flyreiser og flyplasslounger
  • Rabatt på resort og feriehus
  • Gratis sightseeing-app med fem euro i bonus (uten forpliktelser)
  • Tilgang til kjøp av konsert- og fotballbilletter i stort sett hele Europa; som Premier League, La Liga, Champions League og landskamper (rabattert 5% utfra opprinnelig webside de kommer fra).