Dersom du overnatter på ett av de nær 400 hotellene i Norge som inngår i vår svært gode medlemsavtale, kan du spare inn årskontingenten i Norsk elbilforening i løpet av én helg. Helt unikt: Her får du vite hvilke hoteller i Norge som tilbyr lading for elbilen din.

Gjennom denne hotellavtalen med Hotel Express International ønsker vi også å påvirke til økt utbygging av ladestasjoner.

Over halvparten av hotellene som inngår i avtalen i Norge tilbyr lading (enten gratis eller mot betaling).

Gjennom Hotel Express International får du som medlem garantert laveste pris på mer enn 100.000 hoteller i hele verden.

I gjennomsnitt vil rabatten være cirka 20 prosent større enn via andre online bookingwebsider.Medlemsrabatt på hotell

Dette gjelder på like betingelser som med og uten frokost og gratis kansellering. Finner du billigere booking gjennom andre åpne bookingwebsider sider, får du prisgaranti av Hotel Express International i 24 timer etter at du booket.

Det vil si at de dekker mellomlegget, og du får differansen tilbake. Websiden har rabatterte hoteller overalt, men som oftest er det størst rabatt i større byer og på de finere hotellene. De beste kuppene får du som regel ved å booke cirka 2-3 uker før ankomst.

Du betaler med kredittkort når du bestiller. Hvis du kansellerer din bestilling før fristen har gått ut, tilbakebetaler Hotel Express hele summen. Når en bestilling er gjennomført, får du tilsendt en voucher (kupong) på mail. Utskriften viser du frem ved hotellankomst.

Lade elbilen din på hotellet?

elbil ikonBookingportalen har som kanskje eneste hotellbookingside merket hoteller i Norge der du kan lade elbilen din. Disse er merket med ikonet til høyre (under fasiliteter).

Ved å holde museknappen over ikonet kan du se om ladingen er gratis eller om det koster penger.

Koster det penger, er det som oftest fordi lademuligheten er plassert innenfor parkeringsbommen til hotellet der en må betale for å stå (men som oftest ikke ekstra for å lade).

Slik får du tilgang

  1. Kontakt Elbilforeningen for å få tilsendt avtalekode.
  2. Opprett ny bruker på våre sider hos Hotel Express International.
  3. Så lenge du er medlem trenger du bare å bruke eget valgt brukernavn og passord ved fremtidig pålogging.

Vi anbefaler også at du laster ned appen HEI Online til Android eller Apple.

Du finner appen ved å klikke på ikonet til Google Play eller i App Store under.
På appen bruker du samme brukernavn og passord som på nettsiden og du får full tilgang til alle funksjoner som er tilgjengelig på nettsiden.

 

Andre fordeler til degMiami Skyline - view from Key Biscayne

Når du registrerer deg (som er gratis for deg som medlem av Norsk elbilforening) får du også tilgang til:

  • Rabatt på flyplasslounger
  • Gratis sightseeing-app med fem euro i bonus (uten forpliktelser)
  • Tilgang til kjøp av konsert- og fotballbilletter i stort sett hele Europa; som Premier League, La Liga, Champions League og landskamper (rabattert 5% utfra opprinnelig webside de kommer fra).