Med ladebrikken får du enkel tilgang til ladestasjoner i hele landet. Elbilforeningen gjør hverdagen enklere for deg som er elbilist og tilbyr felles ladebrikke for våre medlemmer.

Du får ladebrikken i vår velkomstmappe som leveres med de fleste nye elbiler, eller tilsendt i posten når du melder deg inn.

NB! Elbilforeningens ladebrikke fungerer ikke før den er registrert hos den enkelte ladeoperatør!

Husk også at bruk av Elbilforeningens ladebrikke forutsetter gyldig medlemskap.

Bruksanvisning

  1. Aktiver ladebrikken ved å registrere ditt brikkenummer når du melder deg inn eller på Min side.
  2. Finn de ladeoperatørene du ønsker å bruke under.
  3. Registrer deg som kunde hos hver enkelt operatør og oppgi ditt brikkenummer.

Vi anbefaler å prøve ut en hurtiglader i nærheten av der du bor før du drar på langtur.

Samarbeidspartnere

Under finner du oversikt over ladestasjonene til operatørene som støtter bruk av Elbilforeningens ladebrikke. Registrer deg som kunde og koble brikkenummer som står bak på ladebrikken til din konto hos den enkelte operatør. Du kan fortsatt bruke operatørenes egne ladebrikker om du allerede har det. Kontakt operatørens kundeservice for å registrere Elbilforeningens ladebrikke på eksisterende kundeforhold.

Registrering hos ladeoperatører

Her kan du bruke Elbilforeningens ladebrikke

Ladeoperatørene BKK, Lyse og Arctic Roads er per dags dato ikke med i samarbeidet om ladebrikken.

Du får tilsendt faktura fra hver enkelt operatør når du hurtiglader.

NB! Elbilforeningens ladebrikke fungerer ikke før den er registrert hos den enkelte ladeoperatør!

Elbilforeningens ladebrikke er et tilbud til alle våre medlemmer for å gjøre lading enklere. Har du mistet ladebrikken eller den er utslitt kontakter du oss for å få tilsendt en ny for 150 kroner.

Ladebrikken vil på sikt utvides til å gjelde stadig flere ladestasjoner. Også private ladeplasser i borettslag, parkeringshus og bedrifter som har ladestasjoner med RFID. Vi vil også lansere ulike medlemstilbud tilknyttet ladebrikken, som for eksempel rabatt eller verdikort på hurtiglading.

Fortsatt åpnes de fleste offentlige normalladestasjoner med vanlig nøkkel. Derfor får du fortsatt også med Elbilforeningens ladenøkkel i velkomstmappen.

Mistet/funnet ladebrikke

Hvis du har funnet nøkkelknippe med Elbilforeningens ladebrikke kan du kontakte oss. Hvis ladebrikken er registrert hos oss, kan vi spore opp eieren og sende den til vedkommende. Ladebrikken fungerer med andre ord også som nøkkelservice for våre medlemmer.