Som medlem har du en rekke gunstige medlemsfordeler hos Hurtigruta Carglass. Husk at du må vise til gyldig medlemskap i Elbilforeningen for å få fordelene, ta med ladebrikken for å bekrefte medlemskapet ditt.

Dine medlemsfordeler ved skift av frontrute:

Gratis Bosch vindusviskere og montering.
Vi gjør oppmerksom på at Hurtigruta Carglass kjører kampanjer noen ganger i året med dette tilbudet til alle sine kunder, men Elbilforeningens medlemmer får tilbudet fast hele året.
Gavekort på bilvask hos Cirkle K (Standard vask – verdi kr 199,-).
Gavekortet får du utdelt hos Hurtigruta Carglass når du skifter frontrute.
12 måneder utvidet medlemskap i Elbilforeningen (verdi kr. 460,-).
Du videresender kvittering fra Hurtigruta (på at du har skiftet frontrute) til Norsk elbilforening på medlem@elbil.no og vi forlenger ditt eksisterende medlemskap med 12 måneder uten kostnader. Du må ha gyldig medlemskap for å få denne fordelen, og selv gi beskjed til Elbilforeningen innen 14 dager for å få 12 måneder forlenget medlemskap uten kostnad.

 OBS Et års gratis medlemskap ved skifte av frontrute gis maksimalt en gang per år. Be Hurtigruta om digital kvittering når du har skiftet frontrute. Når du mottar denne videresender du den til medlem@elbil.no så forlenger vi ditt eksisterende medlemskap med 12 måneder.

Andre medlemsfordeler

vindusspyleveskeGratis spylevæske i ett år
Som medlem i Elbilforeningen får du gratis påfyll av spylervæske i ett år (max 4l pr påfyll). Dra innom en avdeling hos Hurtigruta Carglass, oppgi at er du er medlem og opprett avtale om gratis spylevæske.

Bosch vindusviskere – 10% rabatt på veiledende pris (ved skift av frontrute får du disse gratis)

 

Alle kunder og medlemmer i Elbilforeningen hos Hurtigruta Carglass får forøvrig:

     Rengjøring av alle bilens ruter utvendig og innvendig
     Støvsuging av førermiljøet
     Rengjøring av bilens døråpninger
     Vask av bilen der Hurtigruta Carglass har eget vaskeanlegg

Dersom du har skadet ruten, men ikke har glass skadedekning i din forsikring
Dersom du ikke har glasskadedekning knyttet til bilen gir Hurtigruta Carglass deg et prisoverslag for ny rute og for montering av denne. Ved kjøp av ny rute får du alle medlemsfordelene som nevnt over.

Viktig: husk å henvise til gyldig medlemskap ved bestilling og levering av bil.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan får jeg 12 måneder forlenget medlemskap gratis
Når du har skiftet frontrute hos Hurtigruta ber du om å få tilsendt en digital kvittering på e-post. Denne kvitteringen videresender du til Norsk elbilforening på medlem@elbil.no og vi forlenger ditt eksisterende medlemskap med 12 måneder uten kostnader. Du må selv gi beskjed til Elbilforeningen for å få denne fordelen.

Hvor finner jeg Hurtigruta Carglass?
Her finner du en oversikt over alle Hurtigruta Carglass butikkene. Du kan også ringe tlf 09500 alle hverdager mellom 07.00 – 24.00, samt lørdag og søndag mellom kl 09.00 -24.00.

Når bør jeg kontakte Hurtigruta Carglass?
Dersom du er usikker på om en skade på ruta bør utbedres anbefaler vi at du drar innom nærmeste Hurtigruta Carglass avdeling. De gjør en faglig vurdering av skaden og kommer med forslag til utbedring.

Skifte eller reparere? Ta kontakt med Hurtigruta Carglass
En steinsprutskade på frontruta er ofte mulig å reparere. Det er størrelsen og plasseringen på steinspruten som avgjør om det er en enkel reparasjon eller om frontruta bør byttes. Får du en skade er det viktig at du tar kontakt med Hurtigruta Carglass (tlf 09500) så raskt som mulig. Steinsprutskader repareres i utgangspunktet kostnadsfritt om du har kasko/delkasko i bilforsikringen.

Skifte av bilglass utløser egenandel
Om du må skifte bilglass (frontrute ol.) og har kasko eller delkasko/minikasko, vil det kun være en egenandel å betale ved skifting av bilglass. Egenandelen variere noe fra de ulike forsikringsselskapene. Hurtigruta Carglass håndterer all kontakt ovenfor forsikringsselskapet, slik at du slipper det.