Spar flere tusen kroner på Premium solceller fra Otovo

Vurderer du å investere i et solcelleanlegg til boligen din?  I så fall kan du spare mye ved å benytte deg av medlemsfordelen hos Otovo. De leverer solpaneler til private hjem, og for deg som kunde håndterer Otovo hele prosessen fra planlegging til installasjon.

Din medlemsfordel:

    25% rabatt på oppgradering fra standard til Otovo Premium solcelleanlegg

    Kr 1.000,- i rabatt på standard anlegg

Legg inn adressen din og se hvor mye strøm et solcelleanlegg på din bolig kan produsere:

legg inn adressen din og se hva du kan spare

Slik sparer mange opptil 4 – 5.000 kroner på medlemsfordelen – se eksempel fra Oslo lenger ned på siden.

Eksklusiv medlemsfordel – kun i Norsk elbilforening
Tilbudet du får som medlem i Elbilforeningen er unikt, og tilsvarende eller bedre betingelser hos Otovo får du ikke andre steder. Felles fokus på grønn energi og et bedre klima er utgangspunktet for dette medlemstilbudet.

25% rabatt når du oppgraderer til Premium solpanel
Otovo Premium er helsvarte paneler med garantert ytelse på over 290 Watt, typisk i intervallet 290-300W. Hvert panel vil lage rundt ti prosent mer strøm sammenlignet med standard solcellepaneler. Premium solpanel koster noe mer enn standard solpanel. Du får 25% rabatt på prisforskjellen på standard solpanel og Premium solpanel. Se eksempel nedenfor.

Kr 1.000,- i rabatt på standard solpanel
Dersom du velger et standard solcellepanel på 270 W fra Otovo får du som medlem kr 1.000,- i rabatt.

Solceller bidrar også til lading.
Det betyr at solstrøm også er med på lade opp din elbil. Les mer om solcellepaneler

Eksempel fra en bolig i Oslo
Rabatten i eksemplet er beregnet med utgangspunkt i takflaten på en bolig i Oslo. Den aktuelle takflaten er markert med rødt i bildet. Et standard solcelletak inkludert installasjon er beregnet å koste kr 78.566,-. Dersom du velger et standard solcelletak får du som medlem kr 1.000,- i medlemsrabatt

Oppgradere fra standard solceller til Otovo Premium
Dersom boligen i eksemplet velger å oppgraderer til Otovo Premium solpanel (som gir 10% mer strøm) er beregnet pris kr 94.738,-. Differansen fra et standard solcelletak til Otovo Premium er kr 16.172,-. Som medlem oppnår du 25% rabatt på prisdifferansen, og for boligen i eksemplet utgjør rabatten totalt kr 4.043,-.  

 

 

 

 

Har du spørsmål om medlemstilbudet fra Otovo?
Ta kontakt med Otovo på telefon : 2165 6510

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvor stor rabatt får jeg?
I tilbudet fra Otovo er rabatten du får som medlem spesifisert. Der ser du veiledende pris, størrelsen på rabatten og hva som er din medlemspris.

Hvordan får jeg medlemsrabatten hos Otovo?
Når du kontakter Otovo må du opplyse om at du er medlem i Norsk elbilforening. Dersom du velger å gå til anskaffelse av solcellepanel til din bolig vil du få rabatten som er fremforhandlet med Otovo.

Hva omfatter rabatten?
Rabatten gjelder på totalprisen på kjøpet. Med solceller fra Otovo er alt inkludert i prisen du ser: paneler, montering, elektriker og innmelding til nettselskap. Elbilforeningens rabatt trekkes fra på kjøpstidspunktet.

Hvor mye sparer jeg på strømregningen årlig?
Hvor mye du reduserer din årlige strømregning er avhengig av flere faktorer. Ta kontakt med Otovo for en vurdering basert på opplysninger om din bolig.

Er det mulig å lade elbilen med solcellestrøm?
Strøm produsert av solceller går inn i boligens totale strømforbruk. Når du lader elbilen vil du med andre ord også benytte strøm fra solcellene til ladingen.

Gjelder medlemstilbudet i hele Norge?
Dessverre leverer Otovo i dag ikke anlegg i Nordland, Troms og Finnmark.