Som medlem får du kr 10.000,- i rabatt på Sunstyle solcelletakstein fra Otovo.

Vurderer du å investere i et soltak til boligen din? I så fall er det mye å spare når du benytter deg av medlemsfordelen hos Otovo. De leverer Sunstyle solcelletakstein til private hjem, og for deg som kunde håndterer Otovo hele prosessen fra planlegging til installasjon.

Eksklusiv medlemsfordel:

Kr 10.000,- i rabatt på Sunstyle solcelletakstein ved gyldig medlemskap.
Tilbudet gjelder kun for Elbilforeningens medlemmer

Legg inn adressen din og se hva hvor mye strøm du kan spare:


legg inn adressen din og se hva du kan spare

Eksklusiv medlemsfordel – kun i Norsk elbilforening
Tilbudet du får som medlem i Elbilforeningen er unikt, og tilsvarende eller bedre betingelser hos Otovo får du ikke andre steder. Felles fokus på grønn energi og et bedre klima er utgangspunktet for medlemstilbudet.

Solcelletaksten bidrar også til lading.
Strømmen som produseres av solcelletakstein inngår i ditt totale energiforbruk. Det betyr at solstrøm også er med på lade opp din elbil. Les mer om solcelletakstein.

Har du spørsmål om medlemstilbudet fra Otovo?
Ta kontakt med Otovo på telefon : 2165 6510

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Otovo_SUNSTYLE

Hvor stor rabatt får jeg?
I tilbudet fra Otovo er rabatten du får som medlem spesifisert. Der ser du veiledende pris, størrelsen på rabatten og hva som er din medlemspris. For solcelletakstein er rabatten kr 10.000,-.

Hvordan får jeg medlemsrabatten hos Otovo?
Når du kontakter Otovo må du opplyse om at du er medlem i Norsk elbilforening. Dersom du velger å gå til anskaffelse av solcelletakstein til din bolig vil du få rabatten som er fremforhandlet med Otovo.

Hva omfatter rabatten?
Rabatten gjelder på totalprisen på kjøpet. Med solcelletakstein fra Otovo er alt inkludert i prisen du ser: solcelletakstein, montering, elektriker og innmelding til nettselskap. Elbilforeningens rabatt trekkes fra på kjøpstidspunktet.

Hvor mye sparer jeg på strømregningen årlig?
Hvor mye du reduserer din årlige strømregning er avhengig av flere faktorer. Ta kontakt med Otovo for en vurdering basert på opplysninger om din bolig.

Er det mulig å lade elbilen med solcellestrøm?
Strøm produsert av solcelletakstein går inn i boligens totale strømforbruk. Når du lader elbilen vil du med andre ord også benytte strøm fra solcelletakstein til ladingen.

Gjelder medlemstilbudet i hele Norge?
Dessverre leverer Otovo i dag ikke anlegg i Nordland, Troms og Finnmark.