Er du ute etter en ny sykkel eller kanskje tilbehør til en du allerede har? Som medlem i Elbilforeningen får du i september opptil 30 prosent rabatt på Merida sykler og tilbehør.

Her finner du alt du trenger til sykkel og syklist, men ikke minst et stort utvalg av sykkelmodeller. Fra den minste barnesykkel til verdens lettest serieproduserte sykkelmodell. Flere 2017 modeller er nå også tilgjengelig for kjøp på merida.no, Merida tilbyr også forhåndsbestilling for kunder som vil sikre seg en spesiell modell så snart den er tilgjengelig.

Dette får du som er medlem i Elbilforeningen

  • 30% rabatt på 2016 sykkelmodeller, deler, utstyr og fitnessprodukter.
  • 15% rabatt på kjøp eller forhåndsbestilling av 2017 sykler (gjelder kun sykler).
  • 15% rabatt på deler, utstyr og fitnessprodukter i hele 2017

Gå inn på www.merida.no for å se utvalget, kampanjekodene får du ved å kontakte Elbilforeningen.

For hjelp til bestilling bruk vår chat-tjeneste eller kontakt: Erik Korsæth på e-post eller telefon 8-16: 22 51 42 86.

Hvordan fungerer det?

Alle sykler som blir bestilt på Meridastore blir bestilt og betalt direkte på www.merida.no, men levert fraktfritt, fiks-ferdig-montert i Sykkelbutikker i hele landet. Dvs. bor du i Oslo, Bærum, Bjørvika, Bergen eller Bardufoss så leverer vi alltid syklene fraktfritt og forsvarlig montert gjennom lokal sykkelbutikk uten ekstra kostnad for forbruker.

Litt om oss

Stians Sport AS er landets største sykkelimportør med salg av omlag 100.000 sykler i året og en omsetning på ca. 300 mill. inkludert vårt datterselskap Merida Sverige AB – som distribuerer Meridasykler og de samme agentur vi har i Norge i Sverige. Vi åpnet i 2015 Meridastore nettbutikk i både Norge og Sverige og konseptet er meget godt mottatt av både privatpersoner, bedrifter og butikkene vi samarbeider med som hentepunkt for sykkel utlevering. Normalt sett selger/leverer vi kun til butikker/kjeder som XXL, G-Sport, InterSport, Sport 1, MX Sport, Oslo Sportslager, Anton Sport etc, men med www.meridastore.no har vi åpnet opp en salgskanal der både privatpersoner eller bedrifter kan handle direkte med oss via www.meridastore.no