Hopp til innhold

Finske-Think nr 1.000 produsert!

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Think produksjonNå går det unna. Kjøretøyprodusenten Valmet i Finland har allerede klart å lage 1.000 elektriske Thinker.

På fredag ble dette behørig og velfortjent feira med kake til alle de ansatte i Think.

Gjennom historien er det tilsammen produsert ca 2.250 Thinker, tror vi. Det vil raskt bli mange flere elbiler. Ryktene sier at Valmet nå ferdigstiller 25 Thinker pr dag! Til tross for dette er det i følge de samme ryktene litt ventetid på litiumvarianten, mens Think med Zebrabatterier (som kan være et smart valg av elbil for norske, kalde vintere) leveres kjappere.

Vi vil tro at Think nå spres over hele Europa. Det er i ferd med å settes opp en nettside hvor du kan velge land, foreløpig er det Norge, Østerrike, Nederland og USA. Vi veit at det er gjort gode forhandleravtaler i Sveits, Spania og Frankrike. Så er det sikkert noen land vi har glemt. Japan er også hot.

Men suksess i Europa betyr ikke at hjemmemarkedet er uviktig for Think. Snarere tvertimot. Du blir ikke god borte uten å være best hjemme. For en stund siden hadde vi en liten artikkel om at Think erobrer kommunene. Da var det Kristiansand og Tromsø vi gleda oss over, pluss at Trondheim allerede har 19 stk.