Hopp til innhold

Avis har kjøpt 25 Tesla Model S

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bilutleiefirmaet Avis øker satsingen på nullutslippsbiler, og har nettopp inngått en omfattende avtale med Tesla.

Avtalen ble signert ved Teslas servicesenter i Drammen nylig. 25 Tesla Model S 85 ble levert til utleieselskapet ved inngangen til det nye året. 

En del av den inngåtte avtalen betyr at Tesla-kunder som har bilen på verksted i Norge, får større mulighet til å unngå en bensin- eller dieseldrevet erstatningsbil. En overveiende del av de 25 første leiebilene stasjoneres på Østlandet.

– Avtalen vil også kunne gjelde Tesla kunder som venter på leveranse av ny bil. Dette er en stor og viktig avtale for oss i Avis. Tesla er en spennende samarbeidspartner som er i stadig vekst på flere av våre 170 lokasjoner i Norge, uttaler Morten Torp, salgs- og markedsdirektør for Avis i Norge.

Selskapet opplyser i en pressemelding at det allerede har 320 el- og hybridbiler i sin bilflåte i dag, foreløpig med overvekt av sistnevnte kategori.

– Våre elbiler og hybridbiler er populære og har stor etterspørsel. Det er derfor vi nå for alvor girer opp denne satsingen på det miljøvennlige konseptet vårt, kalt «Avis Go Green», sier administrerende direktør, Ole Grønvold.

Teslas skandinaviske kommunikasjonssjef, Esben Pedersen, deler entusiasmen:

– I Tesla er vi veldig glade for å kunne jobbe med profesjonelle partnere som Avis. Partnerskap som dette gir både forbrukere og firma en unik mulighet til å oppleve elbil i premiumklassen. 

Pedersen vektlegger ikke minst at avtalen gir intern fleksibilitet, ved at det trengs færre ordinære leiebiler:

– Avtalen bidrar til at eksisterende Tesla-eiere får muligheten til å kjøre miljøvennlig og utslippsfritt også mens bilene deres er på service.