Bli med i Trøndelag Elbilforening

TrøndelagNorsk Elbilforening inviterer til oppstart av Trøndelag Elbilforening. Vi søker derfor dere som ønsker å slå et slag for elbilen i Trøndelag.

Du inviteres til oppstartsmøte onsdag 15. februar kl 20:00, i Granåsveien 15 på Brøset i Trondheim (samme bygg som YIT, like ved Tore Ligaard AS vindu/dører).

Norsk Elbilforening er en forbruker- og interesseorganisasjon for deg med elbil og har mer enn 3.000 av landets elbilister som medlemmer. Her kan både privatpersoner og bedrifter være medlem. Foreningens formål er å fremme energieffektive, ladbare kjøretøy som helt eller delvis er drevet av elektrisitet fra fornybare energikilder.

I 2012 skal Norsk Elbilforening danne flere lokalforeninger landet rundt for å bygge opp under den stadig voksende elbilinteressen. Fram til nå har Rogaland Elbilforening vært den mest aktive og utadrettede med 17.maitog og kjøring på to hjul.

Lokalforeningens formål er å være elbilisters lokale talerør, samt diskusjonspartner og rådførende organ til lokale aktører og forvaltning. Her skal hvem som helst kunne være medlem, selvfølgelig helt uavhengig av elbilmodell.

Arbeidet til en lokalforening bør være å fremme elbilismen og vinkling for å oppnå best mulig utvikling av goder og infrastruktur i regionen. Vi ser for oss å flagge saker som:

  • Bedre utbygging av normalladestasjoner
  • Positivt påvirke til utbredelsen av flere hurtigladestasjoner
  • Styrke de generelle godene for elbiler og fokusere på muligheter for å stimulere flere til å bli elbilister
  • Utadrettet organisasjonsvirksomhet som elbilkortesjer, stands i lag med lokale forhandlere og ulike mediebegivenheter
  • Avholde elbiltreff og arrangementer for foreningens medlemmer
  • Faglig oppdatering om ombygging og reparasjoner, bytte av batterikjemi, elektrotekniske endringer, dokumentasjon og godkjenning

Har du litt eller mye lyst til å være med på oppstarten av Trøndelag Elbilforening, har innspill til lokal aktivitet, eller har spørsmål, møt opp eller kontakt undertegnede.
Vi ønsker flest mulig brukere og aktører velkommen.

Bor du et annet sted i landet og gjerne vil være en ildsjel i arbeidet for å etablere en lokalforening, send en epost.