Hopp til innhold

Bli med oss til Barcelona

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

EVS27Nå skal den norske elbilsuksessen bli kjent internasjonalt. På EVS27 blir det en felles satsing for å vise fram virksomheten til norske bedrifter, organisasjoner m.m. Dette kan du være med på – og gripe mulighetene som oppstår.

 

Grønn Bil, Norsk Elbilforening, Transnova og Oslo kommune har gått sammen for å profilere den norske elbilsatsningen og norske bedrifter under EVS27 i Barcelona 17-20.november. Utstillingen og konferansen er den største globale møteplassen for elbilindustrien, akademika og entusiaster. Vi jobber for at Norge i år skal bli svært synlige gjennom foredrag, deltakere og med et stort, felles standområde. Er din bedrift eller virksomhet interessert i å være med?

Prosjektet støttes økonomisk av Transnova. Dermed har vi allerede reservert 200 m2 til en felles norsk stand på utstillingen. Vi inviterer nå med oss bedrifter og virksomheter til å være med under den norske profilen på dette standområdet på EVS27. For kr 9.000 kan vi tilby 6m2 på fellesområdet. Dersom responsen er stor, har vi opsjon på ytterligere utvidelse av arealet. Det skal bli plass til alle – og også ekstra kvadrameter for dem som trenger det. Dermed kan Norge og det norske elbilmiljøet bli en av de absolutt mest synlige aktørene på begivenheten.

Hvem bør være med?

EVS27Hvorfor være med?

Hva kan vi tilby?

Hvordan vise din interesse?

Spørsmål?

Ta kontakt med Ole Henrik Hannisdahl, prosjektleder i Grønn Bil, 97 78 26 77

Nederland

Her er et bilde som viser hvordan Nederland presentere seg på EVS26 i Los Angeles.

Hva er EVS27?

EVS27 er nummer 27 i rekken av «Electric Vehicle Symposium and Exhibition» organisert av World Electric Vehicle Association (WEVA) i samarbeid med den europeiske elbilforeningen AVERE hvor Norsk Elbilforening er medlem og representert i styret.

Arrangementet går av stabelen cirka hvert halvannet år og turnerer mellom USA, Asia og Europa. Begivenheten preges noe av hvor den er, men det er definitivt verdens største møteplass for alle som er involvert eller interessert i elbil, ladbare hybrider og hydrogenbiler.

Våren 2009 var EVS24 i Stavanger. I år vil det gå av stabelen i Barcelona 17-20.november med AVELE (den spanske elbilforeningen) og Fira Barcelona som organisatorer. Arrangementet er en kombinasjon av et akademisk symposium, utstilling, testing av kjøretøy og prosjektformidling.

Hvilke aktiviteter kan vi bidra med?

EVS27 er en utmerket anledning for at Norge kan markere seg som frontaktører innenfor elbilisme, og for at vi kan bidra internasjonalt til økt innsats på nullutslippskjøretøy gjennom å formidle positive erfaringer og kunnskap. Det er også en svært viktig møteplass hvor norsk næringsliv kan knytte viktige kontakter og synliggjøre relevante satsninger og produkter.

Hovedaktivitetene ved deltakelsen:

Norge bør ta en ledende rolle på EVS27 for å vise fram hva som er mulig å oppnå. Vi ser for oss et budskap à la «The Norwegian Experience» for å markere at dette er erfaringer og kunnskap henta fra den virkelige verden. For å oppfylle dette må utstillingen inneholde mye informasjon og vise et mangfold av aktiviteter. Budskapet skal være inspirerende uten å gli over i arroganse. I samarbeid med eksterne partnere vil kommunikasjonsstrategien utarbeides av prosjektets styringsgruppe. Kom gjerne med innspill.