Hopp til innhold

Dette får du som medlem i Elbilforeningen

Som medlem kan du alltid kontakte oss for å få hjelp og tips om lading, elbilhold, garantisaker eller andre ting du lurer på angående din elbil. Vi har også en rekke medlemsfordeler, blant annet rabatt på veihjelp og elbilforsikring.

Kjøper du ny elbil fra en autorisert forhandler vi samarbeider med, får du første års medlemskap gratis sammen med vår velkomstmappe.

Husk å registrere deg som medlem!

Kjøper du brukt elbil får du tilsendt vår velkomstmappe i posten når du melder deg inn (se bilde over).

Elbilforeningens velkomstmappe inneholder råd og tips for å komme i gang med elbil. I tillegg får du Elbilforeningens ladebrikke, ladenøkkel og parkeringsur.

Med Elbilforeningens ladebrikke og ladenøkkel har du som medlem enkel tilgang til ladestasjoner i hele landet. Ladebrikken fungerer også som nøkkelservice hvis du er uheldig og mister bilnøklene.

Du får også tilgang til Elbilappen, med kart over ladestasjoner for DIN elbil.

Elbilforeningen jobber hver dag for at elbilfordelene skal vare så lenge som nødvendig for å drastisk redusere utslippene fra veitrafikken. Som medlem bidrar du til å støtte dette arbeidet.

Vi har lokalforeninger i alle fylker hvor du kan engasjere deg sammen med elbileiere i ditt distrikt.

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!