Peugeot e-Rifter

Peugeots trilling sammen med Citroëns ë-Berlingo og Opels Combo-e Life. På samme måte som sine søsken er e-Rifter en romslig 5- eller 7-seters flerbruksbil med plass til hele familien – og med mulighet for å trekke tilhenger.

e-Rifter kommer med to skyvedører og i to lengder på henholdsvis 4,4 og 4,75 meter. Batteriet er på 50 kWt og gir bilen en rekkevidde på 280 kilometer (WLTP kombinert kjøring).

Videre kan bilen skilte med et stort bagasjerom. Selv den korte 5-setersversjonen rommer 775 liter under hattehylla. I lang 7-seters versjon rommer bagasjerommet 4.000 liter lastet til taket med setene lagt ned – rad to felles da ned med et system som heter Magic Flat, og tredje rad kan tas ut. Det finnes også opptil 186 liter med oppbevaringsrom i diverse hyller, lommer og bokser.

e-Rifter kan trekke tilhenger på inntil 750 kilo. e-Rifter kommer med Peugeots nå velkjente i-Cockpit som gir god sikt over et lite og sportslig ratt. Sentralt i midtkonsollen sitter en 8-tommers skjerm, og infotainmentsystemet støtter både Apple CarPlay og Android Auto.

Peugeot e-Rifter kommer i utstyrsvariantene Active Pack, Allure, Allure Pack og GT.

Peugeot e-Rifter lanseres i Norge til sommeren med leveringer senere på høsten. Prisen er ennå ikke avklart, men vi estimerer at den blir å ligge på cirka 350 000 kroner.