Hopp til innhold

Elbilforeningen deltar på Industriens Motemesse

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lading av elbil på jobb og reise, samt fokus på elvarebil, blir viktige tema på Elbilforeningens stand i Telenor Arena onsdag og torsdag denne uka.

Den TESS-arrangerte messen har i år fokus på fornybar energi til bærekraftig nytte, noe som passer svært godt inn i Elbilforeningens profil. 

På messen får Elbilforeningens rykende ferske veileder «Slik setter du opp ladestasjon for ansatte og kunder» sin premiere. Parallelt vil den også bli presentert via både tradisjonelle og sosiale medier.

– Vi deler ut veilederen til alle interesserte, og håper å inspirere besøkende bedriftsrepresentanter til å ta i et tak for elbillading. Det å tilby lademuligheter er i ferd med å bli et viktig konkurransefortrinn, sier Elbilforeningens markedssjef, Rune Hole. 

Stiller ut elektriske kjøretøy

– Her er elbil et ikon for praktisk bruk av fornybar energi. På messa vil importører vise eldrevne kjøretøy, nemlig personbiler, varebiler og buss. Parallelt snakker flere foredragsholdere om bærekraftig transport og samferdsel, sier prosjektleder hos arrangøren TESS AS, Tomas Elton Haug. 

Messen er en spennende møteplass for aktører i ledende industrimiljøer som har fokus på nettopp fornybar energi og teknologioverføring. Hovedtema for messen er sol-, vind-, vann og bio som kilde til fornybar energi.

Samtidig presenterer IM-2015 løsninger for dagen i dag. 

112 utstillere og ny profil

Industriens Motemesse (IM-2015) samler i år hele 112 utstillere, 38 foredragsholdere og ledende politikere som er opptatt av løsninger i verdikjeden på veien mot et større industrimiljø for fornybar energi. 

Arrangementet har tradisjonelt vært en industrimesse med vekt på produkter og løsninger til drift og vedlikehold for profesjonelle brukere. Nå er profilen endret. 

– Nå var tiden inne for å etablere en møteplass på Østlandet for alle med interesser innenfor fornybar energi.

I et eget utstillingsområde, Energistjernen, har innovatører og organisasjoner fått plass til å  presentere sine budskap. Der har arrangøren også forankret en konkurranse for studenter og unge gründere som har utviklet løsninger eller produkter innen fornybar energi. Vinneren kan hente 30.000 kroner og tittelen «Årets Energistjerne»

Nøkkelpunkter i messeprogrammet

PS. Følg med på www.im-2015.no. Der finner du mer detaljert informasjon om messe, utstilling og foredragene.