Hopp til innhold

Elbilforeningen styrker aktiviteten

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

I høst har Elbilforeningen ansatt tre nye medarbeidere. Vi styrker oss på medlemsservice og alternative elektriske kjøretøy som for eksempel elsykkel.

Hulda Tronstad er tilsatt i Elbilforeningen som seniorrådgiver innen elektrisk mobilitet. Hun kommer fra stillingen som informasjonssjef i Syklistenes Landsforening, der hun blant annet har vært initiativtaker til stor satsing på elsykkel.

Hulda har bred erfaring fra politikk, samfunn, organisasjonsliv og media, har et solid nettverk på mange fagområder, samtidig som hun har et stort engasjement og god kompetanse på elsykkel og transport. Den nyopprettede stillingen skal være et overordnet fagansvar for elektrisk mobilitet og vil bety mye for Elbilforeningens arbeid for å løfte elektrisk mobilitet og transport på et nasjonalt plan.

Erik Lorentzen har tatt over fag- og prosjektansvar etter at Snorre Sletvold sluttet i Elbilforeningen. Han har blant annet ansvaret for NOBIL og andre prosjekter som Elbilforeningen er involvert i. I tillegg skal han følge den teknologiske utviklingen og bidra med faglig kompetanse knyttet til vårt arbeid med elbilmarkedet og elbilpolitikk. Erik har tidligere jobbet i Miljødepartementet, Transnova og Vegdirektoratet. Erik har bred kompetanse knyttet til alternative drivstoff og effekten av ulike klimatiltak innenfor transportsektoren.

Line Kristine Bergsjøbrenden har startet i en ny stilling som medlemsansvarlig. Hun skal bidra til å bygge opp organisasjonen og sørge for at våre medlemmer får hjelp i hverdagen som elbilister. Line har også ansvar for å skaffe gode medlemstilbud som gjør det attraktivt å være medlem utover støtten til vårt arbeid for å elektrifisere veitrafikken. Line har tidligere vært markedsansvarlig i Barnekreftforeningen.

I tillegg til de nyansatte får vi hjelp av Magne Storebø og Guoste Tamulynaite til å besvare medlemshenvendelser på telefon og epost på timesbasis. Vi har også to praktikanter – Ida Warner og Anders Rytter – som bidrar i vårt arbeid på kommunikasjon og samfunnskontakt.