Hopp til innhold

Mitt skip er lastet med elbiler

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mitsubishi i-MiEVIgår ankom de første 60 i-MiEV til Norge. Samtidig bestemte Mitsubishi seg for at alle som kjøper elbil fra dem, skal få Norstarts velkomstpakke og første års medlemskap påspandert.

Det er en påtagelig entusiasme for den nye elbilen på det norske markedet. Nå har MMC Norge (norsk Mitsubishi-importør) mottatt over 400 bestillinger. På elbilforumet vårt har de ivrigste fulgt skipstransporten fra Japan til Norge. På fredag leverte skipet Hojin bilene i Bremerhaven, og allerede mandag var de transportert til Drammen havn.

De nærmeste dagene blir det hektisk aktivitet for å få så mange som mulig av i-MiEVene raskt ut. Einar Røste i MMC Norge forteller at det er litt klargjøringsarbeid før bilene kan sendes ut til forhandlere og kunder.

En viktig oppgave er å oppgradere navigasjonsenheten med data fra NOBIL slik at det blir mulig å finne ladestasjonene i Norge. Det skal også plasseres en velkomstpakke fra Norstart – Norsk Elbilforening med ladenøkkel, urskive og nyttig informasjon til ferske elbilister. Mitsubishiforhandlerne spanderer første års medlemsskap på alle elbilkundene sine.

– Som følge av samarbeidet med Mitsubishi forventer Elbilforeningen at medlemstallet i 2011 vil øke med minst 30%. En gledens dag for Norstart og det som er 400 nyfrelste elbilister, sier generalsekretær i Norstart, Rune Haaland.

– Vi ønsker å bidra til arbeidet for å fremme bruk av elektrisk transport. Derfor har Mitsubishi i Norge bestemt seg for at alle som kjøper i-MiEV, skal få Elbilforeningens velkomstpakke og første års medlemskap i gave. Da vet vi at våre pionérkunder vil få god hjelp og veiledning som elbilister, sier adm.direktør Bernt G. Jessen i MMC Norge.

Vi ønsker alle nye elbilister og Norstartmedlemmer lykke til!

Mitsubishi i-MiEVer på rekke og rad i Drammen havn, lengtende etter å komme til sine norske eiere.

Mitsubishi i-MiEV