Hopp til innhold

En spirituell elbilsjef

Carlos GhosnVi har tidligere ligget langflate i beundring over Carlos Ghosn, sjefen for alliansen Nissan-Renault. Dette TV-klippet gjør også ikke mindre imponert.

Nissan-Renault satser en håndfull milliarder euro på elbiler. Fra dag én har Ghosn med stor overbevisning fronta satsingen. Han er skråsikker på at elbil er framtida. Siden det går litt treigt med salget av elbiler alle andre steder enn i Norge, kan noen og enhver bli litt bekymra. Men ikke Ghosn som har vedda mest på dette. Nå er det også lett å henge seg opp i de negative sidene istedenfor å huske at LEAF er solgt i ca 50.000 eksemplarer. Historisk sett et drømmetall for elbiler.

Nedenfor er intervjuet FoxBusiness nylig gjorde med Carlos Ghosn i Davos. Verdt å ta en titt for dem som trenger en påfylling av optimisme fra verdens største EVangelist. Noen høydepunkt fra de drøye fire minuttene:

Ryktene vil ha det til at Carlos Ghosn i løpet av denne våren kommer til Norge. Vi stiller oss i køen av dem som vil gi denne sjarmerende og entusiastiske elbilmannen en klem. Eller kyss ved kinnene som han kanskje er mest vant til der han kommer fra.