Hopp til innhold

Enda flere grunner til å være medlem hos oss

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hvis du overnatter på hotell minst en gang i året, kan du nå fort spare inn medlemskontingenten i Norsk elbilforening. For 2016 har vi også reforhandlet medlemstilbud på forsikring og flere andre godbiter.

Selv om den norske elbilpolitikken er en suksess, er det fortsatt langt igjen til alle kjører utslippsfritt. Skal vi oppnå vedtatte utslippsmål, må elbilpolitikken fortsette. Derfor jobber vi hver dag for at fordelene for elbilister skal vare så lenge som nødvendig. Gjennom et medlemskap i Elbilforeningen kan du støtte dette arbeidet. I retur får du dessuten medlemsfordeler som gir kroner spart. Det faktum at vi etter 20 års innsats har over 30.000 medlemmer, betyr at vi får stadig større muligheter til å komme opp med gode medlemstilbud. Line Kristine Bergsjøbrenden– Med de nye medlemstilbudene på plass er det fort gjort å spare inn medlemskontingenten, sier markedsansvarlig medlemskap Line Kristine Bergsjøbrenden i Norsk elbilforening, som de siste månedene har jobbet mye med de nye avtalene. – Men vår viktigste oppgave her i Elbilforeningen er å være her for deg når du trenger praktisk råd og veiledning som elbilist. Vi skal være din trygghet på veien! sier Bergsjøbrenden.

Hotellavtalen

– Som medlem får du nå tilgang til Hotel Express Internationals lukkede bookingportal som skal gi garantert laveste pris på mer enn 100.000 hoteller i hele verden. I gjennomsnitt vil rabatten være ca 20 prosent høyere enn via andre online bookingwebsider, sier Bergsjøbrenden. Dette gjelder på like betingelser som med og uten frokost og gratis kansellering. Finner du billigere booking gjennom andre åpne bookingwebsider, får du prisgaranti av Hotel Express International i 24 timer etter at du booket. Samtidig er elbilister flest opptatt av lademuligheter underveis: – Hotel Express har, som kanskje eneste hotellbookingside, merket hoteller i Norge der du kan lade elbilen din. Dette tror vi vil være svært nyttig for våre medlemmer, sier Bergsjøbrenden. Les mer om Norges beste hotellavtale og hvordan du går fram.

Flere medlemsfordeler

Jo flere medlemmer, jo mer attraktivt blir det å gi oss gode tilbud. Vi går med stor iver inn i enhver forhandling. Gi oss gjerne ideer om produkter og tjenester du ønsker som medlemstilbud. Ting som gjør hverdagen vår enklere, billigere og triveligere.