Hopp til innhold

FBI på elbiltur

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Buddy campingvognOnsdag kveld kan vi få se hvordan det gikk da forbrukerinspektørene skulle på ferietur til Danmark. I en Buddy med campingvogn.

Mon tro om vi får avliva eller bekrefta myter? I alle fall, FBI valgte en Buddy som representant for elbilene da de bestemte seg for en tur til Danmark. Kanskje ikke så rart da Buddy foreløpig har vært eneste elbil med hengerfeste? For FBI skulle ha med en campingvogn designa for kjøretøy med lite trekkraft.

Buddy campingvognFBIs spørsmål er om dette funker. Hvor langt kan de kjøre med en Buddy med campingvogn? Får de lada? Blir det en ordentlig ferietur? Samt at vi skal få litt forbrukerveiledning om hva vi må ta hensyn til når vi er elbilister i Danmark. Noe elbil.no har skrevet om nylig i artikkelen – Fornøyelse å kjøre elbil i Danmark.

Vi merker oss at slankepreparater er et annet av programmets temaer. Aner vi en synergieffekt? Jo tynnere du er, lenger kjører du.

Vi har vært så heldige å få et par «spionbilder», men veit lite om hvordan det gikk. FBIs ferietur i Buddy kan bli litt av en thriller på onsdagskvelden. Kanskje sterkere enn landskampen kvelden før? Så sett deg i godstolen kl 19.45 onsdag 12.september.