Hopp til innhold

Fikk elbil av Dagsavisen

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

buddy, dagsavisenLinda Helland sto i prøverommet i København da hun fikk beskjed fra Dagsavisen om at hun hadde vunnet en elbil. – Det blir spennende å prøve denne, det er jo elbiler som er framtida, sier hun.

Den heldige vinneren skal i ett år få låne en Buddy gratis: – Jeg er ikke så veldig god til å parkere, derfor kjører jeg ikke så veldig mye inne i sentrum. Det blir jo mye enklere med denne her, sier hun, og kaster et blikk på det lille transportmiddelet.

Dagsavisen bestemte seg for å gi bort en elbil fordi de er opptatt av miljø og fornybar energi: – Det satser vi på journalistisk, og vi vil også satse på det i markedsføringen. Vi ønsker å være en grønn avis. Dessuten bor flesteparten av våre lesere i sentrum av urbane strøk, som er områder hvor elbiler er veldig aktuelt, mener sjefredaktør Kaia Storvik,.

Linda Helland jobber i selskapet Scatec som arbeider med nyskaping innenfor blant annet fornybar energi og er investor i Think! Nå gleder hun seg til å prøve en elbil for aller første gang: – Jeg har kjørt bil i tre år, men har aldri klart å venne meg til det helt – mye på grunn av parkeringen. Det skal bli lettere nå, ler hun.

Vi minner om at det fortsatt på Hunderfossen er mulig å vinne en elbil til odel og eie!

buddy, dagsavisen
Tekst hentet fra Dagsavisen, foto Joachim Jørgensen