Hopp til innhold

Grått er flott!

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tesla Model SEn litt kritisk og sleivete kommentar i artikkelen fra besøket på Teslas fabrikk har skapt sine reaksjoner i Teslamiljøet. Vi kan dementere påstanden.

I dag hadde vi i noen timer gleden av å kjøre Model S. Tidligere er det skrevet nok om kjøreopplevelsen. Ikke at denne turen bare var for moro skyld – for moro var det, det kommer en nyhet imorra som forklarer hvorfor vi fikk cruise en dag i luksuselbilen.

I denne omgang vil vi bare fastslå at mørk grå er en FLOTT farge for Model S. Det var vår umiddelbare reaksjon da elbilen inviterte til kjøretur.

Det er denne fargen som flest nordmenn har valgt, i hvert fall blant dem som har levert sin stemme på elbilforumet. Der ble det startet en diskusjonstråd etter at Arne i We love Norway! skreiv: «Etter å ha vandret rundt i fabrikken og sett alle fargevarianter av Tesla S passere forbi, har vi en klar oppfatning av hva som er den styggeste fargen: Grå, mørk grå. Det er en forbrytelse mot en så lekker doning å lakkere den sotgrå.»

Som enkelte har påpekt, dette er en smakssak. Bildene bør tale for seg. Nydelig solskinn ga liv i fargen.Vi støtter oss til hva noen tilfeldig forbipasserende helt uoppfordra sa: – Lekker farge, da. Jævli riktig med de grå felgene til.

Men bevares, det vanskeligste valget er ikke om du skal ha Model S eller ikke. Det er hvilken farge du skal 🙂

Tesla Model S