Hopp til innhold

Hensynsfull Buddyparkering

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

BuddparkeringFra Buddys egen hjemmeside har vi fått en søt historie fra ladestasjonen ved Aker brygge. Det gjelder å hjelpe hverandre nå som det er trangt om saligheten.

 Tenk deg at det er en tidlig mandag morgen, og du er på vei til jobb. Når du ankommer elbilparkeringen på Aker brygge, ser det rimelig fullt ut. Men så, hva er det du finner? Jo, det er en Buddy som redder dagen (eller i hvertfall gjør den et stort hakk bedre). Og nei, det er ikke de friske lilla blomstene vi tenker på. Buddyen har nemlig en hyggelig beskjed på bakluken!

Buddparkering«Kjære Buddy-eier, det er bare å parkere bak meg!
Jeg skal stå her til sent i kveld! Hilsen Buddy:)»

Tilbakemeldingen fra den lykkelige Buddyen som fikk parkere bak, gir nok mersmak! Det ble funnet en liten lapp under vindusviskeren på blomster-Buddyen:
«Tusen hjertelig takk, såååå snilt!!!!»

Siden Buddy er arealeffektiv, går det fint an å parkere to på en p-plass. Det er mange Buddyer som avtaler dette. Bildet nederst fra en annen dag på Aker brygge, demonstrerer det.

Vi leser at Buddy Electric oppfordrer alle Buddy-eiere om å snakke med andre eller henge opp en lapp. Det vil være lurt å tilføye hvor lenge du har tenkt å stå parkert slik at du ikke opplever å bli sperret inne. Ja, vi er små, men mellom oss Buddyister skal det i hvertfall ikke være mangel på samhold og kultur, skriver produsenten av den lille norske elbilen. De minner allikevel om at du aldri må parkere bak en Buddy om du ikke først har fått lov. Det finnes vel ingen bedre følelse enn å spre litt glede i hverdagen, avslutter meldinga fra Buddy Electric.

Vi kan tilføre, deler Buddyene på p-plassene, blir det også mer plass til overs til større elbiler. Det bør vi alle være takknemlige for.

Buddparkering