Hopp til innhold

Mitsubishi har starta salget godt

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Blogg100906imievikonVi har somla litt med å oppdatere «Elbiler idag» som forteller hvilke elbiler du nå kan bestille. Nå er vi á jour, blant annet med i-MiEV som Mitsubishi i mellomtida har solgt i bøtter og spann.

DinSide hadde en positiv artikkel med en entusiastisk adm.dir i Mitsubishi Norge. Vi siterer:

«Nå kan Mitsubishi-importøren opplyse at det i løpet av den første uken er blitt solgt hele 200 eksemplarer av i-MiEV. Mange har stått på venteliste over lang tid. Det er interessant å notere seg at de fleste kundene er privatpersoner.

– Det er først og fremst privatkunder som har bestilt i-MiEV og vi forventer framover også stor interesse fra kommuner, bedrifter og offentlige etater, sier administrerende direktør i Mitsubishi Norge Bernt G. Jessen.

– Vi hadde tro på å selge mellom 400 og 500 biler neste år, men mye tyder på at dette nok bør oppjusteres.»

BilNorge er også blitt glade i i-MiEV, noe de uttrykker gjennom å kalle artikkelen «Elektrisk bil på alvor». Mange fine bilder.

Norstart står i kø for å få låne i-MiEV en dag før de to elbilene igjen skal ut av landet, sånn rundt 20.september. Vi håper å få anledning til å komme tilbake med våre erfaringer. I ventetida kan du besøke «Elbiler idag» og lese litt om nykommerne i-MiEV og C-Zero. Vi gleder oss storligen over at denne oversikten bare blir lengre og lengre…