Ikke for seint for Barcelona

EVS27Vi nærmer oss EVS27 – verdens største elbilkonferanse og -utstilling 18-20.november. Det er nå noen dager en liten rabatt på konferanseavgiften slik at etternølerne raskt kan bestemme seg. Aldri har det vært så mange nordmenn som på vei til en elbilkongress i utlandet. Vi har samla oss under paraplyen «EV Norway – powered by nature» som organiseres av Grønn Bil, Innovasjon Norge, Elbilforeningen, Oslo kommune og Transnova. Egen stand, brosjyre og nettside for å presentere den norske elbilhistorien. Over ti norske aktører viser fram produkter og tjenester. Vi alle sammen må forklare en forundra verden hvorfor elbiler har blitt en slik suksess i Norge. Det blir det morsomt å være med på.
  • Powered by natureJa, du kan fortsatt melde deg på. Fram til 10.november er det 10% rabatt på deltakeravgiften, gå til registrering.
  • Lurer du på hvem som viser seg fram på messedelen, sjekk utstilleroversikten.
  • Detaljert program for konferansedelen kan du kikke gjennom.
Flyreise fikser du sjøl, trenger du tips om hotell og annen hjelp, kontakt delegasjonsleder Ole Henrik Hannisdahl i Grønn Bil. Konferansen ble avsluttet onsdag 20. november 2013. Les mer om EVS27 her, og i tidligere artikler på elbil.no. Vi sees i Barcelona!