Hopp til innhold

Inviterte taiwansk tv-reporter inn bakdøra

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Opera-sjef Håkon Wium Lie ragget kvinnelig tv-reporter i Think-bagasjerommet. Sjekk hvordan det gikk.

Den opprinnelige haldenseren er teknologisk direktør hos Opera Software. Og det var nettopp selskapets teknologi som var hovedfokus for tv-teamet den aktuelle dagen. 

Men så nevnte TVBS-reporteren at de også var interessert i Oslo som elbilhovedstad. Resultatet ble perfekt for en fredagssak med løs snipp, i tillegg til at du også får litt mer alvorlig stoff om Buddy senere i reportasjen.

– Jeg begynte som vanlig å skryte av mine elbiler. Jeg kjørte Think den dagen, så derfor fikk de selvsagt en demo, sier Wium Lie, som også kjører Nissan LEAF. Og siden han er av den gjestfrie typen, ble hun selvsagt invitert med inn.

– Jeg er fra Halden, vet du, så jeg kjenner litt til dette med biler og ragging av damer. Men at Think Classic fra 2002 skulle bli en slik magnet? Ja, det må skyldes batteriet, sier en lattermild Wium Lie som naturlig nok ikke forsto stort av det reporteren sa på morsmålet underveis.

Hvordan det gikk, ser du i videoen (gå til 0:40) over. 

– Men det må innrømmes at en bensindrevet Plymouth Sport Fury, som jeg eide da jeg var 21, hadde enda litt mer plass, gliser Wium Lie.