Hopp til innhold

LadeNå! i ny og gratis versjon

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

LadeNå!Mobiltelefontjenesten som hjelper deg til å finne alle landets ladestasjoner, har kommet i ny versjon som kan lastes ned gratis. Godt nytt er direkte tilkobling til NOBIL og at tjenesten er tilgjengelig både for iPhone og Androidtelefoner.

 

 

Kort oppsummert fra Apphuset om nyvinninger m.m.i LadeNå! versjon 2.0:

Det er en kjempefin nyhet at LadeNå! blir anvendelig for flere typer telefoner. Ikke bare iPhone, men også dem som har Android som operativsystem. Denne versjonen ble klar for nedlastning idag, bare besøk Apphusets side for LadeNå!.

Det er dessuten gledelig at LadeNå! oppdateres like kjapt som ladestasjoner.no. Det vil si at enhver endring som gjøres i NOBIL, umiddelbart blir tilgjengelig for elbilister som søker etter ladestasjoner. Slett ikke verst.

Derfor har det stor betydning at du tipser Norstart om feil, mangler eller andre avvik på ladestasjonsoversiktene som genereres fra NOBIL. Send epost, bruk tipsskjemaet på NOBIL eller tipsknappen til LadeNå!. OK, tipset ditt blir kanskje ikke behandlet på sekundet, vi har også litt annet å gjøre, men mange dagene skal det ikke gå før du kan sjekke at det nå har blitt korrekt.

Ser du også at det mangler bilde av en ladestasjon, så er det morsomt om du sender det til oss pr epost. Gjerne med din elbil på ladestasjonen.

Vi legger merke til at Pure Mobility sponser prosjektet slik at LadeNå! er gratis for nedlastning. Derfor får alle en Buddylogo ved oppstart. Sikkert også åpent for flere bidragsytere.

LadeNå!