Medlemsfordel som kan gjøre elbilen til din eneste bil

Medlemsfordel som kan gjøre elbilen til din eneste bil

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan være utdatert

HertzHertz tilbyr medlemmer i Elbilforeningen fast rabatt på leiebil. Vi begynner med en kampanjeperiode med hele 20% avslag.

En av mytene om elbil er at vi er avhengige av å eie to biler for at dagliglivet skal fungere. Den åpenbare årsaken er selvfølgelig rekkevidden. Samt at elbiler har vært vanskelig å utstyre med tilhengerfeste, ei heller blitt tilbudt som biler med større romslig plass, i form av en varebil e.l.

Leiebil har vært tilgjengelig tilbake fra bilismens opprinnelse på tidlig 1900-tall, og i bunn og grunn er leiebil å betrakte som en form for bildelingsordning.

Elbilforeningen har ønsket å knytte seg nærmere til et bilutleiefirma for å kunne tilby gode leiebiltilbud til elbilister. Vi ønsker å gjøre det enklere, billigere og mer fleksibelt å kunne leve med bare én bil – nemlig elbilen .

I løpet av den siste måneden er det lykkes oss å komme i havn med en avtale med Hertz bilutleie. Ditt medlemskap i Elbilforeningen vil nå gi tilgang til Hertz #1 Club Gold. Dette er blant de beste betingelser som tilbys i leiebilmarkedet.

Ut over det som vanligvis tilbys i Hertz #1 Club Gold, kommer ytterligere 5% avslag på denne prisen.

Videre vil Hertz bilutleie også tilby alle medlemmer av Elbilforeningen spesialrabatter i perioder av året det er naturlig at behovet for leiebil er større. Det skisseres forsterkende betingelser i perioder som påske, sommer, høstferie og jul.

HertzHertz er en profesjonell og global leiebilaktør som kan dekke alle dine behov for leiebil. Ved flere av sine lokasjoner kan de også tilby leie av elbil.

Leiebiler med tilhengerfeste og varebilutleie kan bookes med medlemsfordel.

Hertz har gjennom sitt engasjement for miljø og elbilisme tatt et klart standpunkt for utbredelse av elbiler. De arbeider også for at deres egen bilpark skal ha de beste forutsetninger for lavt utslipp, lavt støynivå ved valg av dekk, og alltid ha en moderne bilpark som strekker seg mot mest mulig miljøvennlig transport. Vi ser at Elbilforeningen og Hertz har sammenfallende mål. Noe som er en av grunnene til at vi har valgt Hertz som samarbeidspartner.

Vi anbefaler derfor alle elbilister å benytte seg av denne leiebilavtalen når de trenger transport der egen elbil ikke strekker til.

20%INTRODUKSJONSTILBUD

Som medlem i Norsk Elbilforening får du nå 20% rabatt på Hertz leiebil i Norge mellom 1-15.oktober. For å benytte dette tilbudet må bestilling gjøres i perioden 1-12.oktober ved å klikke HER. Eller du kan ringe Hertz’ reservasjonskontor telefon 67 16 80 00. Husk å oppgi rabattkode/CDP 764471 for å få den spesielle rabatten.

På vår side for medlemsfordeler vil vi til enhver tid gi opplysning om hvilke leiebiltilbud som gjelder.

Velkommen som Hertz leiebilkunde gjennom Elbilforeningen.