Hopp til innhold

Advokathjelp

Som medlem i Elbilforeningen har du støtten du trenger dersom du skulle ha behov for fagteknisk eller juridisk bistand. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Elbilforeningen har en egen fagavdeling som kan hjelpe deg med det fagtekniske rundt din elbil. Har du spørsmål og utfordringer med ladekabel, lading i sameiet / borettslaget ditt eller rekkevidde, så kan vår medlemsservice hjelpe deg.

Fast medlemsfordel

Medlemmer av elbilforeningen er del av et sterkt og foretrukkent fagmiljø på elbil. Ta kontakt med medlemsservice med dine spørsmål og utfordringer, så vil vi hjelpe deg.

Medlemsservice hos oss vil formidle saken din til advokatfirma Austin Lyngmyr & co for vurdering.

Som medlem har du gode rabatter på timespris dersom du skulle trenge advokatbistand.

Dine rabatter på timepris finner du her.

Hos vår samarbeidspartner advokat Austin Lyngmyr & Co sitter et advokatteam med ulik kompetanse og spesialområder, klare til å hjelpe deg. De vil kunne bistå deg med å få oversikt, skaffe den informasjonen du trenger, hvordan lovverket fungerer og hjelp til videre prosess i din sak.

Eksempler på saker de kan hjelpe deg med:

Fornøyde medlemmer!

– Etter flere forsøk på å få rettet feil på bil og til slutt heving av kjøp på egenhånd, tok jeg kontakt med Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma AS. Advokatene satte seg raskt inn i saken og tok det videre med selger med påfølgende tilbakekjøp av bil uten flere diskusjoner. Vel løst, raskt og effektivt.

Tor Harald (Medlem)

Vanlige spørsmål