Hopp til innhold

Reise og fritid Elbåtdeling fra Kruser

Vil du nyte båtlivet uten å tenke på vedlikehold? Som medlem i Elbilforeningen får du ekstra god pris på medlemskap i den elektriske båtpoolen fra Kruser. Du får tilgang på en flåte med elektriske båter, og kan nyte båtlivet i stillhet. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Som medlem får du rabatt på medlemskap hos Kruser:

  • Fast rabatt på opptil 2000 kr
  • Bestill medlemskap hos Kruser innen 31.12.2022 og få båtførerbeviset (kurs og eksamen på én dag) og Basiskurs i båtføring inkludert i prisen. Se betingelser og forbehold i lenken under.
  • Rabatten du får som medlem i Elbilforeningen kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud fra Kruser

Om Kruser og tjenesten

Kruser er en båtdelingstjeneste med elektriske båter, og det brukes verken fossilt drivstoff eller miljøskadelig bunnstoff på båtene. Målet er å gi kundene et bekymringsfritt og miljøvennlig båtliv. Alle som skal benytte seg av tjenesten får et lite kurs (onboarding) i grunnleggende sikkerhet og en innføring i hvordan man bruker båtene. Les mer om Kruser og tjenesten på kruser.no.

Medlemskap

Et medlemskap i Kruser gir fri tilgang til elektriske båter med toppfart mellom 5 og 12 knop. Dette er flere ulike båtmodeller med ulik hastighet, rekkevidde og design.

Du kan hente ut båt fra alle Krusers havner, men registrerer hjemhavn der du ønsker å hente ut båt oftest.

Medlemskapet gir deg tilgang til å hente ut båt alle hverdager i sesongen; 1. mai til 30. september.

Tilleggsprodukter som kan bestilles til medlemskapet er:

Les mer om medlemskapene her.

Har du lyst til å teste Krusers elbåter? Bestill prøvetur på din lokasjon her.

Spørsmål og svar

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!