Easee ladeboks fra Tibber

Easee er en fremtidsrettet og smart ladeboks, designet og produsert i Norge. Du får ladeboksen, inkludert kabelholder, hos Tibber til svært gunstig pris. Ved å tegne et abonnement kan du i tillegg ta i bruk smartlading, som gir deg muligheten til å styre ladingen etter strømprisene.

Easee Tibber sort

Medlemspris

Easee ladeboks og kabelholder

Pris ladeboks:                    kr     6.995,-
Pris ladeboks inkludert
standard installasjon***  kr   13.990,-

Easee ladeboks og kabelholder + strømabonnement (kr 39,- per måned) hos Tibber

Pris ladeboks:                    kr     6.495,-
Pris ladeboks inkludert
standard installasjon***  kr   13.490,-

Inkludert stilig og robust kabelholder fra Easee

Kabelholder til elbillader

Praktisk oppheng av kabelen. Monteres på veggen med skjulte skruer.

Kort om Easee ladeboks:

  • Ladeeffekt mellom 1,4 kW og 22 kW*  
  • Type 2-uttak (trenger egen type 2-ladekabel)  
  • Styres fra smarttelefon (krever WiFi)**  
  • Integrert lastbalansering og kWh-måler
  • Velg mellom fem farger: svart, hvit, antrasitt, mørkeblå eller rød  
  • Vekt: 1,5 kg
  • Mål (mm):  lengde 256, bredde 192 og dybde 105
  • Made in Norway
Easee ladeboks hvit

Det lønner seg å være medlem!

Få startpakke med Elbilforeningens ladebrikke, eksklusive medlemsfordeler og markedets beste medlemstilbud på veihjelp. Gjør som over 95 000 andre elbilister!

Styres automatisk eller manuelt

Ønsker du ikke smartlading, kan du likevel bruke Tibber-appen til å styre ladeboksen manuelt og bestemme når ladingen skal startes og stoppes. I appen får du også analyser over forbruket som går til elbillading. Tegner du et Tibber-abonnement til kr 39,- per måned får du i tillegg digital strømpris (timesspot fra Nord Pool + maks 1 øre per kWt for å dekke lovpålagte elsertifikater og avgifter forbundet med innkjøp av strøm).  

Du kan alternativt starte ladeboksen ved å trykke to ganger på fremsiden av ladeboksen for å umiddelbart starte ladingen. 

Dynamisk styring av ladeboksen

Du vil i tillegg kunne investere i utstyr og programvare som gjør at du kan oppgradere Easee til å få dynamisk styring av ladeboksen. Dette innebærer at du kan utnytte ledig strømkapasitet i huset til å lade bilen raskere. I tillegg kan du ha hele tre ladebokser på en og samme strømkurs/kabel. 

Fremtidsrettet løsning – opptil 22 kW

Easee er designet til å passe for alle strømstyrker og strømnett – i et og samme produkt. Trenger du å oppgradere fra 3,6 kW til 7,4 kW lading, er det kun et tastetrykk som skal til og du behøver ikke å bytte ladeboks. Ladeboksen kan levere ladeeffekt mellom 1,4 kW og opptil 22 kW. Den har Type 2-kontakt som du kobler løs ladekabel til. Ladeeffekt avhenger av strømnett (230V/400V), kapasitet på sikringer og tilførsel i din husstand (16A/32A), samt bilens ombordlader. Ved kapasitetsbegrensninger i sikringsskapet vil ikke full ladeeffekt kunne oppnås. 

Easee ladeboks finnes i fem ulike farger

Tibber ladeboks i mange farger

Spørsmål og svar om Tibber og Easee ladeboks