Trafikksikker elbiltur med Buddy

Vi tar trafikksikkerhet på alvor, har du kjæledyret ditt med på biltur? Da er det viktig at den sitter trygt, både på lange og korte turer. Hos Zookjeden Buddy får du medlemsrabatt på trafikkgodkjente dyrebur, tilleggsutstyr og bilsele.

4Pets Bilbur

✔︎  10% rabatt

Trafikksikkert hundebur til bagasjerom som gir god komfort under hele bilturen.

Alle modellene er kollisjonstestet av TÜV

4Pets Caree bilbur

✔︎  10% rabatt

Trafikksikkert hundebur til de minste som kan festes med setebeltet.

Caree er kollisjonstestet av TÜV

Tilleggsutstyr

✔︎  10% rabatt

På en rekke praktiske tilleggsutstyr som både beskytter og gir ekstra komfort til bilturen

EzyDog Bilsele

✔︎  15% rabatt

Trafikksikker hundesele til deg som ikke har plass til bur i bilen, som festes enkelt i setebeltet.

Obs! Rabatten kan ikke kombineres med andre kampanjer eller tilbud.

Bilburene kommer i mange ulike størrelser, slik at du kan finne akkurat det buret som vil passe både hunden og elbilen din. I praksis vil det bety at noen av burmodellene er bestllingsvare i noen av Buddy-butikkene, men varer går ut fra Buddys hovedlager flere ganger i uken, slik at ventetiden ikke blir alt for lang.

Slik får du fordelen

Medlemsfordelen hos Zookjeden Buddy får du ved fremvisning av ditt digitale medlemskort som du finner i ElbilAppen, samt registrering av kjøpet ditt hos Buddy med epost og telefonnummer. Buddy lagrer din kvittering for deg i sitt system, slik at du alltid har den tilgjengelig dersom det skulle oppstå noe uforutsett.

Hvilket bur passer min bil? 

4Pets har utviklet en Dog Box Configurator, som er en oversikt over de fleste ulike bilmodellene og hvilke burtyper som passer. Fyll inn hundens rase, din biltype, samt årsmodell og på et sekund vil du få oversikt over hvilke bur som passer inn i din bil. Er du usikker kan også din lokale Buddy forhandler hjelpe deg med å finne det buret som passer best i din bil.

Kollisjonsvekt

Her kan du regne ut en eventuell kollisjonsvekt hvis uhellet er ute

Har du ikke stor nok bil til å ha bur i bagasjen eller gitter i bilen, kan sele være et godt alternativ. Selen festes ganske enkelt i sikkerhetsbeltet i bilen, husk at selen må være trafikkgodkjent og kollisjonstestet.
Du får god hjelp til å finne den størrelsen som passer din hund hos Buddy.

Det lønner seg å være medlem!

Få startpakke med Elbilforeningens ladebrikke, eksklusive medlemsfordeler og markedets beste medlemstilbud på veihjelp. Gjør som over 95 000 andre elbilister!

Spørsmål og svar