Hopp til innhold

Nå blir det lading i garasjen

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Andreas Tufte Fjellanger (27) fra Oslo vant Elbilforeningens fotokonkurranse på Instagram i sommer. Nå har han mottatt den flotte premien: En veggladeboks fra Ensto.

Det sjarmerende vinnermotivet besto av sønnen Olav (1), en handlevogn, familiens nye Volkswagen e-Golf og hurtigladestasjonen ved KIWI i Sandefjord. Bildet ble tatt underveis på familiens aller første elbilferie til Sverige og Danmark.

Diverse inkurier, og en svært travel høst i Elbilforeningen, gjorde at det gikk noen måneder før premien kunne overleveres til en godt fornøyd Instagram-fotograf.

– Jeg har pleid å bruke de offentlige ladestolpene i gata utenfor leiligheten, men nå får jeg egen ladestasjon. Det er helt optimalt, sier 27-åringen, som mottok veggladeboksen fra Enstos representant Markus Nyman og Norsk elbilforenings markedssjef Rune Hole.

Type 2-boks til e-Golfen

Han skal få montert Chago eFill-veggladeboksen, med fastmontert kabel (av typen EVH020.02R til en verdi av 8.600 kroner inkl. mva.), på sin egen parkeringsplass i kjelleren (bildet under).

– Tidligere gikk det mest av Type 1-varianten, mens det nå er størst etterspørsel etter Type 2, sier salgssjef Markus Nyman i Ensto Building Technology.

blogg 20151127 tuftefjellanger 2 800

Nyman ga selvsagt Tufte Fjellanger en innføring i både montering og bruk av veggladeboksen.

Godt fornøyd e-Golf-eier

– Jeg er veldig godt fornøyd med e-Golfen, og har kjørt den siden forsommeren i år, sier Tufte Fjellanger, som med egen ladestasjon kan se fram til temperert elbil med langt bedre startrekkevidde gjennom vinteren. Ikke minst betyr ladeboksen sikrere lading enn med vanlig stikkontakt.

– Vi bruker ikke bilen så mye, men det blir noen turer hit og dit i nærområdet. Det er den helt optimal til. Vi har også hatt noen langturer til Kristiansand og Danmark, sier Tufte Fjellanger.

PS. Andreplassen i fotokonkurransen gikk til Jan Erik Isaksen fra Nesoddtangen for motivet «6000 km Europa-ferie krever hvile ved anledning!». Premien her var et gavekort på 1.500 kroner til besøk på valgfri restaurant. Tredjeplassen, der premien var et kinogavekort for to, gikk til Leif-Johan Leira fra Voss for motivet «Helgetur til Herand i Jondal».

Og her er vinnerbildet!

blogg 20150817 fotokonk hoved 1 kopi