Hopp til innhold

Nå har Oslo og Akershus fått lokallag

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Geir Rognlien Elgvin ble valgt som leder i Oslo og Akershus elbilforening under det første årsmøtet.

Det første årsmøtet i Oslo og Akershus elbilforening ble avholdt på Frysja i Harald A. Møllers lokaler 5. november 2014.

Det var en faglig del med visning av en el-ombygd Mini, en nydelig TH!NK og Volkswagens forskjellige elektriske modeller.

– Volkswagens representant informerte om at Møller-gruppen tar elbil på alvor, og at de i flere år har bygget ladestruktur gjennom forhandlernettverket over hele landet, sier nyvalgt leder i lokallaget, Geir Rognlien Elgvin.

Han sier lærlingordningen for bilmekanikere er takket være Møller nå rettet mot at dagens unge på vei inn i bilbransjen også kan elbil. I tillegg har importøren solgt store volumer av bilene e-up og e-Golf.

Størst engasjement om lading

Selve årsmøtet ble ledet av Bård Standal, og varte i to timer. Debatten om ladestruktur var det som viste største engasjement i forsamlingen.

Arbeidsplanen som ble vedtatt, har lagt opp til flere arrangementer for medlemmene. Samtidig som det i en oppstartsperiode er viktig å ikke legge listen for høyt, vedtok årsmøtet et høyt aktivitetsnivå for perioden frem til neste årsmøte, som blir i 2016.

Det var om lag 30 betalende medlemmer som hadde stemmerett på årsmøtet, og forsamlingen var bredt sammensatt hva elbilspørsmål og egen elbil angår.

Styret vil gjerne ha flere aktive som kan bidra til å sitte i forskjellige utvalg. Så om du har lyst til å delta i Oslo og Akershus, kan du sende en epost til magne@elbil.no. Da blir du invitert med på hyggelige møter og kan påvirke framtidens elbil-løsninger i området.

Referat fra årsmøtet finner du her.

Det valgte styret