Hopp til innhold

Nissan med flere LEAF-forhandlere

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

The Big Turn OnSalget av elbilen LEAF åpnes nye steder i Norge. Dessuten kjører Nissan hardt på kampanjen «The Big Turn On» for å få fart på det europeiske markedet.

Vi kan glede oss over at Nissan har utnevnt to nye LEAF-forhandlere: Vestlandske Auto i Ålesund og Imaas Bil i Bodø. Så nå skal både økonomiske sunnmøringer og de første nordlendingene få god anledning til å bli LEAFere. Imaas har allerede levert ut den første elbilen, mens Vestlandske offisielt lanserer den i ettermiddag.

Disse LEAF-forhandlerne, som alle andre, setter opp hurtigladestasjoner. Beliggenheten tatt i betraktning og avstanden til andre hurtigladere, så er de nok først og fremst for bruk i området. Fra uke 18 er hurtigladerne forventa å være i drift. Hurtigladekartet er ajourført med begge. Så snart de åpnes, blir også NOBIL oppdatert og de er dermed synlige på blant annet ladestasjoner.no.

The Big Turn OnVi gratulerer de nye LEAF-forhandlerne så mye og regner med at de får stor glede av delta i LEAF-suksessen! I disse dager leveres LEAF nummer 1.000 til kunde.

Nissan intensiverer satsingen i Europa: Turn on your cities. Turn on your friends. Slagord for kampanjen hvor du kan vinne både iPad og en Nissan LEAF. Og vinnerbyen kan få 30 gratis hurtigladere. Bare du stemmer. Eh, kanskje ikke du, men folk som bor i Tyskland, UK, Frankrike og Nederland. Det er landene som får være med i konkurransen.

Nissans mål er å få 1 million til å interessere seg for elbil, eller vise «commitment» som de kaller det på engelsk, gjennom å delta i kampanjen. Du kan klikke på en knapp for å vise at du er tilhenger av elbil og hjelpe byen din til å vinne. Det er et tilbud om å booke en LEAF for 24 timers gratis testtur. Og du kan engasjere vennene dine for å gjøre dem elbilinteresserte. Hele tida med forlokkende premier til dem som er ivrigst.

Foreløpig ser det ut som Marseille i Frankrike har tatt ledelsen. Ja, franske byer er de mest anbefalte, men forstår vi det riktig, så vil det være en by som vinner i hvert land.

Selvfølgelig er det mye elbil- og LEAF-stoff der, du kan følge bloggere m.m. Og sannelig, mange interesserer seg for dette. Skal vi tro telleren på hjemmesiden, er det snart 400.000 som har deltatt. Og det har bare gått 22 dager av kampanjeperioden på 100 dager. Gode odds for at Nissan lykkes.

Vi kan være litt snurte for at vi ikke får være med på The Big Turn On. På den annen side, det er definitivt andre markeder enn det norske som trenger å booste elbilsalget. Vi har liksom tent litt på elbil allerede, vi. Så derfor må vi være takknemlige for at Nissan øker trykket i tunge markeder som England, Tyskland, Frankrike og det mindre Nederland.

TURN ON TO 100% ELECTRIC DRIVING TO WIN
Nissan LEAF is ready. Are you?
If you want to be a pioneer in the zero emission mobility. If you want to drive 100% electric, today, tomorrow or in the future. If you’re Turned On to 100% electric driving, then Turn On here.