Hopp til innhold

Norges dyreste elbil!

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tesla Roadster Brabus1.250.000 kr er prisen. For en unik utgave av ikonet Tesla Roadster.

 

 

 

 

Tesla Roadster BrabusIkke så ofte at vi reklamerer for bruktelbilene som legges ut på finn.no. Så er det også over 100 av dem, og hva som ser ut til å være en travel omsetning av det som for mange blir en rimelig inngangsbillett til elbilisme.

I går kunne vi ikke slippe oppmerksomheten fra en brukt elbil som koster godt over millionen! Ikke uten grunn. I 2008 tok tuningfirmaet Brabus, etter å ha oppgradert diverse bensinuhyrer, fatt i en Tesla Roadster. Den første som kom til Europa. Lakkerte den matt hvitt. Litt morsomt med diverse speisa «motorlyder» fra en lydgenerator, spennende lyssetting, karbonfiberdetaljer, spesialdesigna seter og felger.

Tesla Roadster BrabusMed sine 240 kW skal motoren være mer effektfull enn normalt, og derfor være den raskeste Tesla i verden. Sannelig har den våren 2012 blitt oppgradert til ny batteripakke. Det er nok ikke CD-veksleren som gir deg lyst til å kjøpe denne…

Vel, vel, salgsreklamen får selgeren stå for. Mer å lese i annonsen (så lenge den ligger der) og lenker det er henvist til. Ta for eksempel en kikk hos Brabus. Dessuten, selger inviterer til en prøvetur Tongue out

At det utvilsomt er en helt unik bil – ikke bare unik elbil – er vi sikre på. Så sliter du med for høy inngående kontantstrøm, er det bare å gi full gass. Mulig det også er et bittelite prutningsmonn på prisen.

Tesla Roadster Brabus