Hopp til innhold

NRK vil ha publikum til elbildebatt!

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

NRKs Erik WoldElbilene topper salgsstatistikken, fyller opp kollektivfeltene, parkerer gratis og slipper unna hundretusener i avgifter. Er de egentlig så miljøvennlige, spør NRKs Erik Wold (bildet) i morgen.

Med disse lett provokative spørsmålene annonserer NRK sin debatt på Litteraturhuset i morgen kveld.

Nå ønsker statskanalen elbilistenes tilstedeværelse, som engasjert publikum. Norsk Elbilforening oppfordrer derfor alle med meninger om elbil, elbilisme og incentivordninger – og som har mulighet – til å stille opp. Slik kan nettopp du bidra til at debatten ikke sporer av.

Slik lyder invitasjonen vi har mottatt fra NRK:

– Vi trenger alltid engasjert publikum! Ønsker du å være publikum, send oss gjerne en e-post til debatten@nrk.no og si hvor mange som kommer.

Debatten finner altså sted på Litteraturhuset i Wergelandsveien 29 i Oslo, og sendes direkte på NRK1 klokken 21.30 torsdag. Erik Wold er programleder, og vil ta utgangspunkt i spørsmålene nevnt innledningsvis.

Som en liten aperitiff til debatten, vil vi i morgen tidlig publisere vår kommentar til utspillene finansmannen Øystein Stray Spetalen har presentert denne uka – senest i Aktuelt på NRK2 tirsdag.

Følg med!