NRK vil ha publikum til elbildebatt!

NRKs Erik WoldElbilene topper salgsstatistikken, fyller opp kollektivfeltene, parkerer gratis og slipper unna hundretusener i avgifter. Er de egentlig så miljøvennlige, spør NRKs Erik Wold (bildet) i morgen.

Med disse lett provokative spørsmålene annonserer NRK sin debatt på Litteraturhuset i morgen kveld.

Nå ønsker statskanalen elbilistenes tilstedeværelse, som engasjert publikum. Norsk Elbilforening oppfordrer derfor alle med meninger om elbil, elbilisme og incentivordninger – og som har mulighet – til å stille opp. Slik kan nettopp du bidra til at debatten ikke sporer av.

Slik lyder invitasjonen vi har mottatt fra NRK:

– Vi trenger alltid engasjert publikum! Ønsker du å være publikum, send oss gjerne en e-post til debatten@nrk.no og si hvor mange som kommer.

Debatten finner altså sted på Litteraturhuset i Wergelandsveien 29 i Oslo, og sendes direkte på NRK1 klokken 21.30 torsdag. Erik Wold er programleder, og vil ta utgangspunkt i spørsmålene nevnt innledningsvis.

Som en liten aperitiff til debatten, vil vi i morgen tidlig publisere vår kommentar til utspillene finansmannen Øystein Stray Spetalen har presentert denne uka – senest i Aktuelt på NRK2 tirsdag.

Følg med!