Hopp til innhold

Om prosjektet

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Elbilforeningen har fått støtte av Transnova til å utvikle en informasjonspakke som skal motivere flere borettslag og sameier til å etablere ladeplasser for elbiler og plug-in hybridbiler.

Det finnes i dag over 8.000 elbilister i Norge. Ifølge Elbilforeningens medlemsundersøkelse har bare et fåtall av disse tilgang til ladeplass i borettslag og sameier. Prosjektet skal bidra til å oppklare myter om elbil og kostnader ved etablering og bruk av ladeplasser. I tillegg skal beboere og styrer få en veileder for etablering av ulike tekniske løsninger steg for steg. Målsettingen for prosjektet er at minst 50 nye borettslag og sameier i hele Norge i løpet av prosjektperioden fra høsten 2012 til utgangen av 2013.

I prosjektet vil vi samarbeide med boligbyggelag, utbyggere og borettslag som har heller ønsker å etablere ladestasjoner.

Ta kontakt!

Bor du i et borettslag eller sameie og ønsker ladeplass til elbil? Eller sitter du i styret og ønsker å tilby ladeplass for elbiler? Ta kontakt med prosjektleder Petter Haugneland på epost eller telefon 982 34 699 så kan vi gi deg tips, råd og veiledning helt gratis. Til gjengjeld ønsker vi å høre om dine forventninger og utfordringer knyttet til etablering av ladeplasser i ditt borettslag eller sameie.