Hopp til innhold

Prøv en elsykkel i Hunderfossen familiepark i sommer

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

På Energisenteret i Hunderfossen familiepark utenfor Lillehammer kan du i hele sommer prøve en elsykkel.

Det er Energisenteret i Hunderfossen familiepark som samarbeider med jobbsykkelen.no for å få flest mulig til å prøve en elsykkel. Med nærmere 300.000 besøkende i året vil svært mange få en mulighet til selv erfare fordelene med elsykler.

Med en elsykkel går motbakkene som en lek – og du slipper å komme varm, svett og sliten på jobb. Elsykkelen utvider grensene for hvor langt unna du kan bo for å sykle til jobb. Sykkelvogn med barn på vei til barnehagen går som en drøm med litt elektrisk hjelp. Elsykkelen er den perfekte jobbsykkelen!

Besøkende i Hunderfossen kan prøve flere ulike elsykler. Smilet kommer garantert fram når den elektriske motoren drar deg av gårde så snart du begynner å trø.

Om jobbsykkelen.no

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen lanserte nylig Norges største elsykkelsatsing jobbsykkelen.no som er et samarbeid mellom Norsk Elbilforening og Syklistenes Landsforening. Syklistene og elbilistene jobber sammen for byer uten kø, støy og eksos. Gjennom flere hundre roadshows rundt om i Norge skal flest mulig få prøve elsykkel.

P.S. Det er to ladeplasser på Hunderfossen slik at du kan lade opp batteriet for hjemturen hvis du kjører elbil. Det finnes også en del hurtigladere på vei til og i nærheten av Lillehammer.