Hopp til innhold

Sleng deg på Oslorally for elbiler

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Oslo RallyNå har du sjansen til å kjøre autoslalåm med elbil mot samferdselsminister Kleppa og Fremskrittspartiets Siv Jensen. Hvis du tror du kan vinne, meld deg på!

Vi har tidligere skrevet om Zero Rally som starter på Hamar 7.juni, er en tur på Lillehammer 8.juni og ender i Oslo 9.juni. 

På deltakerlista finner vi mange interessante biler og en del kjendissjåfører. F.eks. rallykjørere som Mads Østberg (fjorårets vinner), Henning Solberg og Andreas Mikkelsen og ikke minst Totens egen bilopphøgger, Eldar Vågan. Blant bilene legger vi merke til at Nissan LEAF stiller med fabrikklag, Think er med, Volvo stiller med tre C30 Electric og ikke minst blir det en hard kamp mellom alle Teslaene. Her kan du se det detaljerte programmet og følge oppdatering av deltakerlista i Zero Rally.

RallykongenRosinen i pølsa blir den siste etappen. Da skal hele rallyet avgjøres. Vi snakker dødssvinger på Akershusstranda. Ifjor kjørte ingen på sjøen og det var knapt noe dramatikk. La oss håpe det er mer galskap i autoslalåmen denne gangen.

Du kan utfordre sjåførene som er med på hele rallyet. Det er separat påmelding på autoslalåm. Koster magre 200 kroner for privatpersoner, bedrifter må ut med 1.000 kroner. Har Kleppa og Siv Jensen råd til det, har sikkert også du. Bare gå til Zero Rally for å melde deg på.

Sjøl setter vi penga på at Elbilforeningens styremedlem og autoslalåmkonge i elbilklassen, Øyvind Lunde, parkerer rallykjørerne. Slik han har gjort før. Så Øyvind, nå skuffer du oss ikke. Dette har du gleda deg til i hele år. Men til dere andre, ta gjerne opp kampen også med Øyvind.

PÅMELDINGSFRIST TORSDAG 2.JUNI