Hopp til innhold

Tesla Model S igjen på Oslobesøk

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Model SDet etterlengtede elbilvidunderet skal igjen en tur innom Alnabru, Oslo. Til uka kan du ta og føle på den, sette deg inni, men dessverre ikke kjøre den.

Tesla Motors Scandinavia har nå sendt ut en epost – «It’s coming!» – til mange ventende kommende eiere av Model S. Visstnok skal det være bortimot 600 nordmenn som har reservert den. Dessverre får de ikke sin egen Tesla det nærmeste halvåret, vil vi tro, men dette er et besøk som skal holde på interessen. Og et besøk som 100% sikkert vil få mange andre til å legge inn en bestilling.

Model S vil være å se hos Tesla på Alnabru. Det starter mandag 19.november med en eksklusiv sniktitt for Tesla-kunder. Deretter kan alle hilse på den fra tirsdag til lørdag.
Model SÅpningstider:
Tirsdag 20 november | 10.00 – 17.00
Onsdag 21 november | 10.00 – 17.00
Torsdag 22 november | 10.00 – 19.00
Fredag 23 november | 10.00 – 16.00
Lørdag 24 november | 10.00 – 15.00

Selvsagt strålende at vi igjen kan få Model S på besøk. Den forrige visitten var av en beta, nå er det en produksjonsmodell. Visstnok svart, etter hva vi har plukka opp. Eneste nedturen er at Tesla varsler at det ikke vil være mulig å prøvekjøre den. Hm, mon tro om noen ikke likevel skal få sneket seg til det. Tidlig Lundetest bør være obligatorisk.

Vi venter også på de norske prisene. Vårt tips har ligget lenge ute: cirkapris 400-550.000 kroner varierende med batteripakkas størrelse. På forumet er det konkurranse om hvem som tipper nærmest, premien er en tur med denne.

Forøvrig er engasjement i elbilforumets Teslaseksjon formidabelt. Alt diskuteres, for det er så mye vi foreløpig ikke veit. Vi kjenner det igjen fra hva som foregikk i forkant av lanseringen av i-MiEV og LEAF.

For noen få dager siden ga en enstemmig jury Model S hederstittelen Motor Trend 2013 Car of the Year. Omtalt i USA som Shocking Winner: Proof Positive that America Can Still Make (Great) Things.

Mens vi venter på at vi i neste uke kan beføle Model S, kan tida fylles med f.eks. å se denne presentasjonsvideoen cars.com har lagd.