Hopp til innhold

Think-dager i julehandelen

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

ThinkdagerThink er i medievinden, annonserer beinhardt, sjefene er ute hos forhandlerne og det er kampanjer på kjøpesentra. En skikkelig årsinnspurt er igang. Blir det mange Thinker under juletrærne i år?

Mange interesserte elbilkjøpere har sikkert spørsmål om elbilen Think. Derfor har organisasjonen gjort seg maksimalt tilgjengelig fram mot jul. Forrige lørdag var diverse direktører ute i felten for å presentere elbilen. Nye skal ut denne helga. Et skikkelig bra initiativ som viser at Think tar konkurransen fra nye aktører alvorlig, og slett ikke har tenkt å lene seg tilbake.Og supert for alle som lurer på både små og store ting om Thinken. Da er det fint at de støtter forhandlerne sine, og er på plass der julehandelen foregår.

Samtidig kjøres det et kampanjetilbud på kjøp og finansiering. Med en liten kontantandel kan du komme ned i en månedskostnad på 2.475 kroner.

På Think sine kampanjesider står det litt om hvor de er å treffe på Think-dagene. Vi har fått en oversikt over hvilke sjefer som er hvor førstkommende lørdag 4.desember kl 10-14:

I desember finner du Think også på disse kjøpesentrene: