Hopp til innhold

Thinks nye varebil?

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Think varebilIdag mottok vi nyheten fra Think om at de skal lansere to elektriske varebiler innen året er omme. Sannelig fulgte det også med bilder.

 

 

 

Her er sitater fra elbilselskapets pressemelding:

«To splitter nye utslippsfrie varebiler er utviklet for å møte det voksende behovet for renere vareleveranser i byer og tettsteder. Den første av de to varebilene blir introdusert i dag. THINK City N1 er typegodkjent i henhold til europeiske standarder for varebil, og har en lastekapasitet på maks 237 kilo og 700 liter totalt lastevolum.

THINK Compact blir introdusert senere i år, med en utvidet lastekapasitet på 900 liter. Den elektriske varebilen er spesialdesignet for flåtesalg i Frankrike, gjennom den franske stats innkjøpsordning UGAP. Også spanjolene viser stor interesse for denne bilen med utvidet lasterom.

Varebilene er basert på den eksisterende THINK City, og representerer en ny og bredere markedstilnærming for THINK. Flere biler på THINK City plattformen demonstrerer fleksibiliteten i rammekonstruksjonen og gjør det mulig for THINK å fokusere enda sterkere på rene, urbane løsninger. Flere varianter på samme plattform er under vurdering, og vil igangsettes dersom markedet for nullutslipps varebiler øker som forventet.»

Administrende direktør, Barry Engle, i Think gir også en generell kommentar om hvordan det går:

«Vi gjorde store fremskritt i 2010 med videreutvikling av markedslederen THINK City, vi startet produksjon i USA og vi har gått inn i helt nye markeder. I 2011 vil vi sette opp tempoet et hakk til og gjøre oss enda mer attraktive hos kundene gjennom nye produkter, større distribusjonsapparat og flere ressurser i salgs- og markedsavdelingene»

Nedenfor er bilder Think har sendt oss av varebilen.

Think varebilThink varebilThink varebil