Hopp til innhold

Twizy sjarmerer

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Renault TwizyNå virker det som alle elbiler blir populære. Skikkelige bølge. En machosjåfør har latt seg forføre av uortodokse Renault Twizy.

Artikkelen er skrevet av skrevet av Tom Ford, Top Gear, for Vi Menn. Konklusjonen:

«Så den er spennende å kjøre, og smålige tilskuere vil mobbe deg fordi du kjører en litt sexy motorisert rullestol.

Men den funker, og du vil komme deg på jobb billig og i tide, i din egen privatsfære, i en bil med nesten uimotståelig humor og underholdning. Det er til å le av, og også praktisk.

Og hva som er viktigere: Twizy er priset slik at det er mulig å ha en «skikkelig» bil stående til en helgetur. Noe som betyr at denne vesle Renaulten gir deg et karbonalibi hele uka gjennom, og lar deg blåse ut på lørdagen. Renault Twizy er med på å redde V-åtteren. Du leste det først her.»

I Norge kan du selvfølgelig lykkeparkere den korte firehjulsmotorsykkelen Twizyen. Det fortjener små, elektriske bykjøretøy. En skikkelig løsning for urban mobilitet, som Renault påstår denne er. 

Artikkelen er på klikk.no.

Her er en ungdommelig promotionvideo. Renault satser også på iAd når de henvender seg til et ungt publikum – reklamefilm til telefon / lesebrett. PS Uten lyd slik at ingen på kontoret oppdager at du fornøyer deg på elbil.no.

Og en video fra engelske WhatCar? som har testkjørt den.