Velkommen til nye elbil.no

Vi har nå gjort en oppgradering av teknisk løsning og oppfrisking av designet på elbil.no. Hva syns du?

Nye elbil.no skal være lettere å lese på alle plattformer fordi vi har gått over til dynamisk design som automatisk endrer størrelse etter skjermen. Da blir det lettere å lese elbil.no på mobil og nettbrett i tillegg til pc.

Innhold

Innholdsmessig har vi stort sett overført det gamle innholdet, men endret litt på struktur. Derfor kan det være en del gamle lenker som ikke fungerer. Bruk vårt nye utmerkede søkefelt i toppen til høyre, så finner du nesten garantert det du leter etter.

På nye elbil.no legger vi mer fokus på veiledninger og nyttestoff for nye elbilister og andre som er nysgjerrige på elbil. Slik finner de lettere fram til det grunnleggende om elbil. Men vi skal også fortsatt gå i dybden på utvalgte temaer og daglig dekke de viktigste nyhetene om elbil.

Vi legger også om diskusjonsforumet vårt til Disqus som mange nettaviser bruker. Da slipper du å opprette en egen profil bare for elbil.no. Du må være innlogget som bruker på Disqus, Facebook, Twitter eller Google+ for å kommentere.

De største endringene på nye elbil.no er:

  • Dynamisk design som gir god lesbarhet uansett skjermstørrelse (pc, mobil, nettbrett)
  • Nytt diskusjonsverktøy (Disqus) som er brukt av mange andre medier og også gir mulighet for innlogging med profil på sosiale medier
  • Tettere integrasjon mellom elbilforum.no og elbil.no (kommer)
  • Nye flotte sider for merker og modeller med bildegallerier, god oversikt og lenker til tester vi har gjort
  • Større bilder og større font for å øke lesbarhet og brukervennlighet
  • Flere annonseflater for å sikre inntekter til vårt arbeid for elbilismen
  • Helt nye sider med grunnleggende fakta og myter om elbil

Vi setter stor pris på ris og ros i kommentarfeltet under.