Vi er på bilutstillingen i Paris!

De elektriske nyhetene står i kø når dørene åpner for pressen på den internasjonale bilutstillingen i Paris torsdag morgen.

PARIS (elbil.no): Undertegnede har vært tilstede på en rekke internasjonale bilutstillinger siden midten av 2000-tallet, fra Tokyo via Frankfurt til Genève, men sjelden har oppspillet vært så elektrisk som før årets Paris Motor Show. Det ser rett og slett svært lovende ut, og det viktigste innen ladbart vil naturligvis bli omtalt her på elbil.no. Dette er blant sakene jeg kommer til å se nærmere på:
  • Det mest konkrete før utstillingen, handler om oppgradert Renault Zoe med brutto batterikapasitet på 41 kWh. Det er ikke veldig langt unna en dobling fra dagens nivå.
  • Det er duket for den europeiske debuten for Opel Ampera-e. Det blir selvsagt en statusrapport etter samtale med det norske importapparatet.
  • Det er dessuten klart at Volkswagens I.D.-konsept (bildet) blir vist fram. Tyskerne starter ballet med pressekonferanse klokken 08.00 i dag, og det snakkes om rekkevidder mellom 40 og 60 mil.
  • Mercedes-Benz har varslet at debuten for deres nye elbilmerke kommer i dag (hovedbilde). Vi kommer selvsagt med alle detaljer som lar seg oppdrive.
I tillegg til disse forhåndsannonserte temaene blir det selvsagt rapporter om det øvrige som blir kjent under utstillingens første dag, både når det gjelder elbiler og ladbare hybrider av interesse – både jordnært og kuriosa. For visuelle drypp underveis: Følg med på våre Facebook- og Instagram-kontoer. PS. Her på elbil.no vil det bli publisert artikler fortløpende fra fredag morgen og inn i neste uke, forhåpentligvis med vinklinger, intervjuer og informasjon du ikke finner andre steder.