Hopp til innhold

Vi er små men rå!

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

blogg100427delbileneDenne gangen er utsagnet i tittelen utvilsomt sant. I helga hadde Rogaland Elbilforening oppvisning på Bobilfestivalen. Over 1.000 tilskuere fikk se uvanlige øvelser med elbiler. Anledningen var framføring av et nyskrevet skuespill i 5 akter med 3 elbiler. Og resultatet – det gikk på 2 hjul!

Til tross for humpete bane og løs grus, på første forsøk kom Revaen seg på to hjul. Og i motsetning til hva som skjedde på generalprøven – uten å tippe over! Et lite velt tidligere hadde bare gjort sjåføren mer fokusert. Banen var visst litt snau og ryktene sier at turen på to hjul kunne vart lengre.

reva elbil

«The Great Reva Lover» er den dristige bak rattet. Også kjent som forhandleren av Reva i Rogaland. Mon tro hvordan han behandler ting han ikke elsker.

Reva elbil

I tillegg til stuntet med tohjulskjøring, som var en generasjonsprotest mot de andre elbilene, inkluderte showet tangodansing, tautrekking og råkjøring. Plottet sies å være at Think- og Ford Ranger-elbilen fødte en Reva som bare måtte frigjøre seg. De ble visst vel forlikt til slutt. Happy ending.

Tautrekkinga ble vunnet av el-utgaven av Ford Ranger som var like sterk som Think og Reva til sammen. OK, da var ikke de små like rå. Så størrelsen teller nok litt.
Her er videoen fra stuntet. Følg med på gærningene i Rogaland Elbilforening!

Teamet bak suksessen forventer å havne i Guiness World Records. Skulle bare mangle. Vi er dypt imponert.

Fra venstre med mikrofonen er Torfinn Ingeborgrud (Baltor), Tommy Rasmussen (The Great Reva Lover) og Per Hassel Sørensen (med caps). De kjørte Think, Reva og Ford Ranger i el-utgave.

rogaland elbil

Opprinnelig publisert 27. april 2010, 09:34:29 | Hans Håvard Kvisle