Hopp til innhold

Nå vil vi dele din elbilhistorie!

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Elbil blir i dag fort et spørsmål om politikk og fordeler. Med den nye artikkelserien «Elbilen og jeg» ønsker vi å ta elbilen ned til hverdagsplanet.

Kort fortalt ønsker vi å presentere historier om hva elbilen betyr for norske elbilister, fra fjern og nær, land og strand. Om elbilister som kjører alt fra Reva og TH!NK til Kia Soul og Tesla Model S, pionerer og ferskinger.

– Først ut er «71 grader nord»-programleder og tidligere toppalpinist Tom Stiansen, som forteller sin interessante story langfredag. Stiansen vil blant annet utdype hvorfor familien nettopp er blitt helelektrisk, sier elbil.no-redaktør Ståle Frydenlund.

elbilenogjeg1Han vil i første omgang gjøre 8-10 intervju med ulike typer elbilister, med kortere og lengre fartstid og selvsagt av begge kjønn. Et avgjørende kriterium er stor merke- og modellspredning.

Kan bli fast innslag 

Intervjuene, som skal holdes i en lett tone, vil primært bli publisert på fredager framover.

– Intervjuene vil bestå av en fri del og ti kjappe, likelydende spørsmål til alle. Det er ingen spesielle krav til kunnskaper eller holdninger, men det er vesentlig at historiene er godt spredt ut over kartet, understreker redaktøren.

– Artikkelserien skal publiseres løpende fram til revidert statsbudsjett legges fram i mai, men det kan godt tenkes at vi fortsetter videre hvis responsen blir god nok. Jeg har savnet flere hverdagshistorier på elbil.no, og nå gjør vi noe med det, sier Frydenlund.

Derfor: Har du en god elbilhistorie å fortelle? Har familien blitt helelektrisk? Bor du der ingen skulle tru at noen kunne kjøre elbil? Eller kjenner du noen andre elbilister som har en god historie på lager? Send en e-post til staale@elbil.no eller ta kontakt via vår Facebook-side.