Hopp til innhold

Vil du jobbe i Norges fremste elbil-fagmiljø?

Bli kjent med Norsk elbilforening

Her er en unik mulighet for rett person.

Norsk elbilforening skal nå ansette en ny fagrådgiver. Vi er på jakt etter deg som er interessert i miljø, samfunn, teknologi og transport – og som liker å ha det moro mens du jobber med noe viktig.

Fagrådgivere hos oss er gjerne nysgjerrige av natur, litt glade i tall, synes at elbil er spennende og mener at enkel lading av elbil er noe vi skal fikse. Videre tenker vi at utslipp fra transport er noe vi skal bli kvitt, og har lyst til å bidra til at dette skjer så fort som mulig.

Arbeidsområder og -oppgaver

Som rådgiver vil du jobbe med faktagrunnlag for arbeidet vårt med politikk og kommunikasjon. Du vil også få ansvaret for flere av spørreundersøkelsene våre. Disse undersøkelsene gir oss unik kunnskap og innsikt, og er en viktig grunnstein i arbeidet vårt. Du vil dessuten bidra inn i nasjonale og internasjonale forskningsprosjekt på elbil og elektrisk mobilitet. Videre får du mulighet til å være med på å teste elbiler og lading.

Vi legger også stor vekt på hva du har lyst til å lære, ikke bare hva du allerede har lært.

Ønsket kompetanse

Personlige egenskaper

Hva kan vi tilby?

Stillingen rapporterer til leder for fag og rådgivning. I avdelingen jobber det i dag ni personer med fag- og prosjektarbeid, politikkutforming, analyser og undersøkelser, biltester og laderådgivning. Arbeidssted er i Oslo. Vi legger vekt på mangfold i arbeidslivet, og oppfordrer alle som synes stillingen høres spennende ut til å søke.Spørsmål om stillingen kan rettes til leder for avdelingen Erik Lorentzen på tlf. 90 57 93 04. Søknad sendes inn via finn.no innen 10. januar 2023. 

Om arbeidsgiveren

Norsk elbilforening er en medlemsorganisasjon som fremmer elektrisk mobilitet til det beste for klima og miljø. Organisasjonen ble opprettet i 1995 og er i dag representert over hele landet med hele 14 lokalforeninger. Vi har jobbet aktivt for elektrifisering av transportsektoren i over 25 år, og er en sentral bidragsyter til løsningene som har gjort Norge verdensledende på elbil.