Hopp til innhold

Vinn en elbil på Hunderfossen

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

blogg100703hunderikonEnergisenteret på Hunderfossen familiepark, Lillehammer, har et lite «elbiljubileum i år». Det er 20 år siden de første elbilene kunne prøvekjøres der. Derfor feires 2010 med ekstra elbilsatsing – og en konkurranse med en splitter ny elbil som førstepremie!

Norstart har bistått Hunderfossen for å få ekstra dreis på satsingen. I sommer ønsket vi at alle de mest aktuelle elbilene i Norge skulle være tilstede på prøvekjøringsbanen ved Energisenteret. Think og Reva stilte opp, men dessverre hadde ikke Pure Mobility anledning til å stille med en Buddy. Så helt komplett ble ikke utvalget.

Sammen med prøvekjøring av elbiler presenteres NOBIL og ladestasjonstilbudet i Norge. Et par fine ladestolper, stor plakat, brosjyrer og på en PC har du mulighet til å finne din nærmeste ladestasjon etter at du har testkjørt noen av elbilene. Vi blir forbauset om ikke denne opplevelsen vil resultere i en god del nye elbilister!

Hunderfossen, think, nobilI samarbeid mellom Energisenteret på Hunderfossen, Nordisk Elbil, Eidsiva og Rica Victoria Hotel arrangeres det en konkurranse i presisjonskjøring. Nok ikke veldig krevende. Men de som gjør det godt får et «spesialførerkort» som er et lodd i konkurransen om å vinne en splitter ny Reva. Trekningen blir 6.september. Bli en Espen Askeladd du også, dra til Hunderfossen, kjør prikkfritt og vinn deg en elbil!

Et par dager vil Norstart være der for å gi elbilene litt ekstra oppmerksomhet. Se ikke bortifra at vi kjører en Tesla Roadster fra Oslo til Lillehammer. Den vil garantert skape entusiasme hos små og store. Vi skal rapportere tilbake fra eventyrparken Hunderfossen og Energisenteret som iherdig promoterer ren, fonybar energi og elbiler.

 

Hunderfossen reva